Sledeći put će joj poziv uručiti policija: Karleuša se ponovo nije pojavila na suđenju sa Vranješem!

Autor:

Zabava

31.05.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski proces koji je pokrenut po tužbi fudbalera Ognjena Vranješa protiv Jelene Karleuše i danas je održan bez pop dive koja se ni ovoga puta nije pojavila.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ni sada nije došla... Vranješ i Karleuša

I dok je Ognjen ušetao sa osmehom na licu, Jelena se po treći put nije pojavila u Prvom osnovnom sudu o čemu je izjavu dao Vranješev advokat:

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jednom će morati da se pojavi...

- Okrivljena Jelena Karleuša uredno je preko policije obaveštena, nije se pojavila na suđenju i samim tim s se stvorili uslovi za zakazivanje glavnog pretresa. Njen branilac je rekao da ona ne želi mirenje. Ognjen takođe ne želi da se miri. Sledeće suđenje je zakazano za 4. juli u 14 časava- rekao je advokat. 

Kako su advokati Ognjena Vranješa saopštili prisutnim medijima sledeći poziv za suđenje Jeleni Karleuši će uručiti policija, a kako oni tvrde, na njemu će morati da se pojavi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vranješ sa svojim advokatskim timom...

- Na glavnom pretresu okrivljena će biti saslušana. Ona će morati da dođe, izuzev ako ne opravda izostanak. Možemo reći da je ovo odugovlačenje, taktiziranje odbrane - rekli su advokati  i dodali:

- Ne može okrivljena da u nedogled opravdava izostanke. Postoje mere za obezbeđenje pristustva okriveljenog u postupku. Prvo ide poziv, pa naredba za privođenje, a najteža mera je određivanje pritvora. Ne verujem da će do toga doći - rekao je advokat. 

Foto: e-stock agency
Strpljivo čeka da se Karleuša pojavi... Ognjen Vranješ

- Jelena je uredno pozvana samim tim što je primila uredno poziv  pa sad ima aktivno učešće u procesu - rekla je advokatica. 

Podsećamo, Ognjen Vranješ je tužio Jelenu Karleušu zbog pretnji ubistvom. Naime, kako su mediji pisali, Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a kao odštetu traži dva miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

31.05.2019 22:04

Sledeći put će je i policija voziti.