(VIDEO) Crveno na radost: Mama Ceca stigla na slavlje mezimice u raskošnoj haljini sa snajkom pod ruku!

Autor:

Zabava

30.05.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Anastasija večeras slavi svoj 21. rođendan u prestoničkom restoranu "Topčiderac". Među prvima na gala slavlje stigla je mama Ceca sa Veljkovom verenicom Bogdanom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ceca blistala u crvenoj haljini....

Ceca se pojavila u elegantnoj crvenoj haljini u stilu Džesike Rabit sa širokim osmehom na licu i vidno raspoložena za dobar provod. 

Kako je već najavljeno slavlju će prisustvovati veliki broj prijatelja, rođaka i saradnika porodice Ražnatović, a goste će zabavljati pevač "Pinkovih zvezda" Sloba Radanović. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bogdana i Ceca

Ovom prilikom pevačica je prokomentarisala kako se oseća sada kada joj ćerka slavi 21.rođendan ali i otkrila koju želju je Anastasija imala za poklon.   

-  Sve se više vraćam u njihovo detinjstvo i oni su svake godine sve zreliji. Svaki njihov rođendan ima neku svoju priču, anegdotu i njegov takođe ali ne bih mogla da izdvojim neku baš sada posebnu situaciju. Njen 18-ti je bio jako lep i romantičan i emotivan. Nikada ni on ni ona nisu imali neke želje za poklon, njima je  najbitinije da se provedu. Ja sam večeras došla da se provedem i proveselim sa svojim saradnicima - rekla je Ceca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading