Nataša i Dača sedeli na istom mestu: Ikodinović došao sa ženom na nastup bivše!

Autor:

Zabava

30.05.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac se sa prijateljima pojavila na jednom prestoničkom događaju, a malo pre nje na isto mesto je došao i njen nekadašnji partner, bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je bio u društvu supruge Maje Ognjenović.

RepublikaFoto: e-stock agency
Na istom mestu... Nataša i Dača

Naime, ovo je prvi put da su se nekadašnji supružnici pojavili na istom događaju nakon burnog razvoda koji se svojevremeno dogodio.

RepublikaFoto: e-stock agency
Dača došao u društvu supruge... Maja i Danilo sa prijateljicom

Uprkos tome, a budući da imaju zajedničko dete, Nataša i Danilo su, svako sa svojim društvom, bili nasmejani i raspoloženi. Danilo je zajedno sa suprugom sedeo, smejao se i uživao u numerama pevača, dok je Nataša raspoložena kucala poruke, ali se i družila sa Acom Lukasom.

RepublikaFoto: e-stock agency
Nataša uživala sa Lukasom...

Nataša je u jednom trenutku i zapevala, a na bini joj je društvo pravio Lukas s kojim je izvela duet "Daleko si" koji je folker snimio sa Ivanom Selakov.

Podsetimo, Bekvalčeva je posle razvoda od Danila gostovala u jednoj emisiji gde je pričala o kraju njihovog braka i toliko je to bilo bolno za pevačicu da nije mogla da zadrži suze. 

Foto: e-stock agency
Ne propušta društvene događaje... Sofija Milošević

Osim njih, na ovom događaju pojavila se i manekenka Sofija Milošević, kao i Ana Sević sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, ali i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene Zvezde.

RepublikaFoto: e-stock agency
Oboje pokazali dekolte: Ana kroz haljinu, Daniel kroz košulju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading