Počinje estradni rat: Rada ispljuvala pesmu Milice Pavlović, a ovako joj je ona odgovorila!

Autor:

Zabava

28.05.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković na protekloj "Zadrugoviziji" predstavila se pesmom Milice Pavlović "Baja papaja", a obzirom na to da je jedna od članica žirija bila Rada Manojlović ona je u nekoliko rečenica iskomentarisala ovaj nastup, ali i isprozivala koleginicu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Otpevala pesmu Milice Pavlović... Sanja Stanković

Čim je Sanja završila nastup, u nameri da je pohvali Rada je uvredila Milicu koja je izvođač numere:

- Nisam primetila razliku između originala i tebe - rekla je Rada bez pardona, a kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda.

- Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi „Baja Papaja“ zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba - konstatovala je Rada pa pokušala da se izvuče, ali bezuspešno:

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić, prntscreen
Biće svađe... Rada Manojlović i Milica Pavlović

- Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot „Baja Papaja“, mislila sam na to - nevešto se pravdala Rada.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Htela da pohvali Sanju, pa iskritikovala Milicu... Rada

Mnoge je iznenadio ovakav komentar folk pevačice s obzirom na to da je Milica uvek podržavala Radu i često isticala da su njih dve u odličnim odnosima.

No, da li je Manojlovićeva izgovorila nešto što nije mislila i to samo zarad šou-programa ili joj se pak Pavlovićeva negde zamerila, ostala je misterija.

RepublikaFoto: e-stock agency
Nije se naljutila... Milica

A nakon ovog Radinog komentara, oglasila se i Milica koja je imala odgovor za koleginicu:

- Nisam pomno gledala poslednju "Zadrugoviziju", jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na "jutjubu" i drago mi je da je odabrala pesmu “Baja Papaja”, jer je to pesma koja ima veoma simpatican tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je reč o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene “pecne”. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Susan

29.05.2019 10:11

Malo se napadaju, malo se vole. Kao da su u rijalitiju.