Kupatilo čist luksuz: Željko i Jovana se uselili u novu vilu!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

28.05.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati bračni par pre nekoliko meseci uselio se u svoj novi dom na Senjaku, koji su pazarili od Ivane Mišković Karić i njenog supruga Gorana Karića, ali renoviranje kuće još nije gotovo. Pored nove fasade, koju planiraju da urade na leto ili jesen, Joksimovići su počeli i sa renoviranjem kupatila i zamenom još nekih sitnica u luksuznoj vili, na šta ne žale novac. Izvor blizak voditeljki i kantautoru kaže da njih dvoje zajedno odlučuju o svemu i biraju svaki komad nameštaja.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Željko i Jovana Joksimović...

- Hteli su što pre da se presele u novu kuću, bez obzira na to što nije sve bilo renovirano onako kako su oni želeli. Spavaće sobe i dnevni boravak su bili savršeni još pre selidbe, a ostatak prostorija nije. Sad je na redu najveće kupatilo, koje će kompletno biti obnovljeno. Sanitarije i drugu opremu kupili su u Srbiji, u jednoj luksuznoj radnji koja prodaje samo brendiranu i skupu opremu za kupatila. Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji. Koštao je 7.500 evra - kaže sagovornik. 

Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

- Renoviranje kupatila ukupno će ih koštati preko 20.000 evra. Nisu planirali toliki iznos da izdvoje, ali nije im krivo, jer ulažu u svoj dom. Mislim da će do jeseni svi radovi biti završeni i da će Željko i Jovana konačno moći da predahnu. Kosta je oduševljen novom kućom, on je sam birao nameštaj za svoju sobu, a mama i tata su ispunili svaku njegovu želju. Bliznakinje Sara i Ana su još male, ali i one su svesne da su promenile životni prostor i dopada im se nova kuća - zaključio je izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading