Ovo je filmska životna priča Bobana Rajovića, a evo koja poznata pevačica mu je predvidela da će biti velika zvezda!

Autor:

Zabava

27.05.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" i rubrike "Odakle se sele" voditelj Ognjen Nestorović odradio je ekskluzivnu reportažu, otišavši u Dansku, gde su prvi put kamerom zabaležena mesta na kojima je živeo i radio jedan od najpopularnijih pevača današnjice Boban Rajović.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ognjen i Boban Rajović...

Sa Ognjenom su pristali da razgovaraju, prvi put za 20 godina Bobanove karijere, njegova rođena braća Zoran i Slobodan koji i dalje žive u Kopenhagenu.

- U Danskoj je sve krenulo, od ovoga grada. To nas je možda i više spojilo, što smo probali nemaštinu, pa smo došli tu gde imamo sve - rekao je Slobodan, Bobanov rođeni brat.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ognjen sa Bobanovim bratom Slobodanom...

- Crna Gora je svakako mesto koje je najviše uticalo na Bobanov karakter i razvoj. To je mesto gde smo živeli na ivici siromaštva i tu se kalio čelik - iskreno je kazao Bobanov stariji brat, Zoran.

- Imali smo mi svađa i tuča, kao i sva braća koja imaju. On se dobro snalazio, ali je uvek želeo nešto više. Otkako je počeo da se bavi ovim poslom, mene fascinira njegova upornost. On je bio veliki fan Majkla Džeksona, u kvartu, ovde, pusti muziku, počne da igra na skelama i svi mu skandiraju. (smeh) Devojke su ga jurile iako nije bio poznat - sa osmehom je rekao raspoloženi Slobodan.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Kraj u kojem je Boban nekada živeo...

U stanu, u ulazu sa brojem 16, gde su Rajovići živeli kada su došli da se bore za svoju budućnost, sada živi neki Danac. A njih, trojicu braće, kada god svrate u stari kraj u Kopenhagenu, obuzmu neobjašnjive emocije.

Zoran, najstariji brat, po dolasku u Dansku imao je veliki teret - morao je da brine o mlađoj braći, a uz Bobana je bio onda kada mu je bilo najteže - na samom početku. Ipak, uvek ga je forsirao da radi i zaradi, i učio ga je da ništa ne dolazi preko noći. Danas je izuzetno ponosan na njega i sve što je postigao, i dodaje da se divi svakom pevaču koji uspe u tom poslu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ulaz u kojem je porodica živela...

- Nekada sam imao taksi i Boban je vozio kod mene. Dođe on jedne prilike iz Beograda, teško je bilo, početak karijere, veliki novac potrošen, i žali se: "Brate, nemam suve kinte, šta da radim?" Rekoh "Evo ti taksi, sedi, vozi, zaradiš 500 kruna i ponesi ih kući. Uzme on auto i eto ga, vraća se nakon sat i po... Kaže "Brate, evo ti ključ. Ja dugujem 500.000 kruna! 500 kruna mi ne čini ništa, ko ga šiša! (smeh) - danas sa osmehom priča Zoran.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ognjen sa Zoranom, najstarijim bratom...

- Kad sam došao sa 16 godina ovde, bio sam radostan. Nismo baš dobro živeli u Crnoj Gori... Ovde sam radio, to je kao brza hrana - rekao je Boban pokazujući na objekat koji je danas renoviran.

- Onda smo Zoki i ja otišli da radimo u fabriku, do neke 21. godine, i posle sam položio za taksi. Pojavio se jedan moj prijatelj, Goran Vukošić, i kad sam njega video pomislio sam "Pa mogu ovo i ja"! (smeh) Sutradan sam rekao ženi da idem u Beograd da pravim karijeru. Glavni mi je posao, u tom trenutku, bilo taksiranje. Moj prvi nastup, to je bila trema.... (smeh) Radio sam za kutiju cigara - ispričao je Boban i otkrio koja pevačica mu je rekla da će biti velika zvezda:

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Bobanov koncert u krcatoj areni u Splitu...

- 1998. godine Viki Miljković je već uveliko radila, ja sam uzeo mikrofon i otpevao dve pesme i Taške i ona su mi rekli "Ti si rođen za zvezdu!". Mogao bi od mog života da se snimi film... - zaključio je Boban kojeg su umalo rasplakale reči njegovog brata, kada mu je voditelj Ognjen Nestorović preneo o čemu su pričali.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Boban Rajović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading