Andreana uzvraća udarac ima sve dokaze: Da, Gabrijela bilo mu je zabranjeno da se ku*va sa tobom!

Autor:

Zabava

27.05.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Gabrijela Pejčev izjavila da se samo družila sa mužem Andreane Čekić i da je u tom periodu bila zaljubljena i u srećnoj vezi, Andreana je imala potrebu da se oglasi na svom Instagramu i "pojasni neke stvari".

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Andreana i gabrijela su u ratu...

- Kao što sam i obećalam neću više ćutati jer je vreme da razjasnim neke stvari vezane za mog nažalost još zakonitog muža, kojeg smatram svakako bivšim, kao i za gospođicu iz Bugarske, koja je izjavila malo, a glupo. 

Foto: instagram.com/printscreen

Ajmo analizu teksta:

1. Ivan i ti se nikada niste družili, nego ste se dopisivali putem Mesendžera i Instagrama, kao što mu je to i običaj kojeg se svi sećamo. Dodao te je 5.6.2016. mesec dana posle naše svadbe i tada ste počeli da se dopisujete. 

2. Da, bilo mu je zabranjeno da se ku*va sa tobom. 
3. Kada kažeš da si "tad" bila u srećnoj vezi, misliš li na doba kada ste se muvali, ili?
4. Listaj dalje za dokaz.
5. Želim ti svu sreću sa Ivanom, jer će ti trebati. To je prijateljski savet, shvatićeš jednog dana. A ako me još jednom budete spomenuli u ružnom kontekstu u medijima, objaviću njegove poruke koje šalje tvojoj drugarici, a moraćete i na sudu odgovarati.
Foto: instagram.com/printscreen

Potom je dodala:

P.S ovaj skrinšot datira iz onog doba kada sam odlučila da proverim sa kim mi se muž dopisivao još, a da nisu Dušica Grabović i Gogana Terzić, koje su uredno predale prepisku medijima. Ovim putem im se javno zahvaljujem na tome.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Susan

29.05.2019 10:15

Kurva zabranila mužu kurvanje.