(VIDEO) Ovo je običan voz! Urnebesna reakcija Željka Mitrovića u Njujorškom metrou!

Autor:

Zabava

27.05.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je i najavio, Željko Mitrović svakodnevno pratioce na Instagramu obaveštava o svom boravku u Njujorku, gde je otputovao kako bi sa ćerkom Sandrom Mitrović proslavio njeno diplomiranje na univerzitetu "Kolumbija". Poslednji snimci koje je vlasnik TV Pink obajvio na svom Instagram profilu bili su posebno zanimljivi njegovim pratiocima.

 

 

Naime, Željko je sa Sandrom otišao na branč u jedan njujorški restoran, čiji su vlasnici njegovi prijatelji iz San Tropea. U podne, kada su stigli u restoran, sve je izgledalo kao običan branč, međutim, već u sledećem videu, Željko je pokazao kako se dan nastavio.

Dva sata kasnije, u dva popodne, ovaj restoran postao je pravi klub! Konobari su uneli čoveka maskiranog u Supermena koji je držao flašu šampanjca, a svugde oko njih bile su prskalice. Željko je ceo ovaj događaj snimio, a njegov komentar nasmejao je njegove pratioce.

- A zatim, samo dva sata kasnije, tačno u 14h, naizgled običan doručak se pretvorio u pakao! Dakle, ovo se bez sumnje zove "Carpe diem" - napisao je Željko uz video.

Nakon ovog iskustva, Sandra je rešila da Željka odvede u metro, s obzirom na to da ga uprkos brojnim posetama Njujorku, nikad nije posetio. Kako je sam rekao, "to je bio dovoljan razlog Sandri da osmisli malu podlost, obećavši mu traumatično iskustvo koje se nije desilo". Iako je imao velika očekivanja od njujorškog metroa, Željko je bio poprilično razočaran kada je shvatio da je u pitanju običan voz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Metro ko metro, ja mislio sad će da sevaju munje i gromovi, kad ono običan voz!‬

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on May 27, 2019 at 12:45am PDT

 

- ‪Metro ko metro, ja mislio sad će da sevaju munje i gromovi, kad ono običan voz! - napisao je Željko uz snimak iz metroa.

Ipak, Željko nije propustio priliku da se provoza njujorškim metroom, a čak ni tu nije mogao da prođe neprimećen. Naime, Sandra i Željko su u metrou sreli dva momka iz Crne Gore, koji su odmah prepoznali vlasnika TV Pink, a i uz ovaj video, Željko je imao duhovit komentar.

- Dakle istina je! Pričaj srpski da te ceo "metro" razume! - napisao je Željko, a Sandra je bila šokirana što je Željko zvezda čak i u Njujorku.

- Prepoznali su ga. I u metrou mora da bude superstar - rekla je Sandra u snimku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Dakle istina je! Pričaj srpski da te ceo “metro” razume!‬

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on May 27, 2019 at 12:47am PDT

 

Očigledno je da su Željkovi snimci iz Njujorka, koji su prikazali pravi duh ovog grada, postali pravi hit na Instagramu, s obzirom na to da svaki od njih broji više hiljada pregleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading