Glamurozno venčanje ulepšale najveće zvezde: Preko 200.000 evra za Čolu, Matića i Prijovićku!

Autor: Marko ĐEDOVIĆ

Zabava

27.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Džajic i Miloš Ivanović izgovorili su sudbonosno "da" u jednom prestoničkom hotelu. Ćerka fudbalske legende i brat nekadašnje svetske prvakinje u tenisu prekjuče su stali na "ludi kamen".

Foto: instagram.com/printscreen
Dragana i Miloš se vesele uz Čolu

Pred 250 odabranih gostiju održalo se venčanje, a proslava je potrajala do dugo u noć. Sudeći po utiscima gostiju i objavama na društvenim mrežama, slavlje je bilo bajkovito, a proslavu su uveličale najveće zvezde.

Zdravko Čolić Čola pevao je za mladence, a onda su goste zabavili i Aleksandra Prijović i Saša Matić.

Naime, među prvima na slavlje stigla je naša slavna teniserka i mladoženjina sestra Ana Ivanović, koja je u zanosnoj haljini pokazala svoj trudnički stomak. Nakon toga su pristizali brojni gosti, kako iz sveta sporta tako i sa estrade. Kako naš izvor tvrdi, venčanje u svečanoj sali bilo je kao iz najlepše bajke, a mlada i mladoženja su blistali u prelepim toaletama specijalno kreiranim za ovu priliku.

Foto: M. ĐEDOVIĆ
Dragana i Miloš Ivanović

- Dragana je u venčanici izgledala kao princeza, pa se zaključak i sam nameće da je Miloš te večeri bio kao pravi princ. Prvi ples odigrali su uz pesmu "When You Tell Me That You Love Me" Hulija Iglesijasa, dok su se nakon toga ređali Cecini hitovi, kao i drugih naših pevača, uz koje su se mladenci veselili bez stajanja. Posle toga došlo je vreme za bacanje bidermajera, koji je uhvatila Sanja Džajić, mladina rođena sestra - rekao je naš izvor.

Na gala proslavi za dobar provod zaduženi su bili i Saša Matić, Ana Kokić i Merima Njegomir. Ono što su svi čekali jeste da Matić počne da peva, a kad mu se priključila i Aleksandra Prijović, duetskim pesmama su još više podgrejali atmosferu. Zvezda večeri je svakako i najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić.

Foto: instagram.com/printscreen
Saša Matić i Aleksandra Prijović

Među poznatim gostima, kako iz sveta sporta tako i iz sveta estrade, našli su se, između ostalih, i Miljko Ristić, Boba Živojinović, Boža Miljković, Merima i Dušan Savić, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Irena Vujović, Danica Drašković i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading