Muž me je varao sa njom: Andreana optužila muža da se švalerisao sa Gabrijelom Pejčev, koleginiica joj direktno odgovorila u programu!

Autor:

Zabava

26.05.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić progovorila je o svom bivšem suprugu i njegovoj navodnoj aferi sa pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Andreana i Gabrijela

Kako Andreana tvrdi, Ivan Miladinović je još ranije bio sa Gabrijelom, ali nije imala dokaz.

- Ja sam stavila tačku na naš brak zbog sebe, da bih bila srećna jer sam bila nesrećna. Bolja ponuda od mene nema. Ako misliš da je to Gabrijela Pejčev, onda je to njegova ponuda. To je veza koja traje duže, ne otkako smo mi odvojeni, ja sam to znala, ali nisam imala dokaz. On je stalno skrivao svoj telefon. On je neko ko mnogo hvali sebe bez ikakvog pokrića. On je veliki manipulator - rekla je ona, a Gabrijela Pejčev odgovorila je na njene optužbe.

Foto: e-stock/Katarina Mihajlović
ANdreana i bivši muž

Naime, Pejčeva kaže da je ni kriva ni dužna uvučena u celu priču, kao i da to više ne može da trpi, jer je prošlo mesec dana. 

- Ne mogu da verujem čime se žena bavi. Ivan i ja se družimo dugo, prijateljstvo je prekinuto jer je bilo zabranjeno, ne samo sa mnom, nego i sa još jednom koleginicom koja je zgodna. Bio je terorisan, naše prijateljstvo je nastavljeno sada kada je njihova priča privedena kraju. Nikada nismo bili zajedno i žao mi je što Ivan ništa ne kaže, a ima puno toga. Da sam bila sa njim, pa da mi ne bude žao. Ovako sam nepravedno uvučena u celu priču, slušam gluposti već mesec dana. Ja sam tada bila u srećnoj vezi, bila sam zaljubljena. Šta god da kaže ona, mislim da se pere, a čula sam i da ima savetnike koji joj govore šta treba da priča i radi - rekla je Gabrijela u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Velik

26.05.2019 18:29

Andreana je počela sa svojim nemoralom još dok se takmičila u Zvezdama Granda.