Svi su gledali u Filipa i Aleksandru: Pevačica na venčanje stigla u se*si izdanju, a evo ko je došao sa bračnim parom!

Autor:

Zabava

25.05.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Živojinović, Aleksandra i Filip stigli su na venčanje o kojem danas bruji Srbija. Ćerka Dragana Džajića i brat Ane Ivanović, Dragana i Miloš, danas će izgovoriti sudbonosno 'da'.

RepublikaFoto: Marko ĐEDOVIĆ
Filip i Aleksandra

Na svadbu polako pristižu poznati gosti, te smo osim mladoženine sestre ispred hotela videli smo i Duleta Savića sa suprugom Marinom, Mirku Vasiljević i Vujadina Savića.

Dok je Mirka Vasiljević davala izjavu odjednom je nastala čitava eforija ispred hotela jer se na samom ulazu pojavila Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem. Njih dvoej su došli u pratnji Filipovog oca Bobe Živojinovića.

Foto: Miloš ĐEDOVIĆ
Boba sa sinom i snajom

Pevačica je pozirala fotoreporterima i pojavila se u sasvim provokativnom izdanju.

Crna haljina sa dekolteom, kao i izrez koji je otkrivao njene noge, bilo je dovoljno da nakratko svi zaborave zbog čega su se okupili ispred hotela Hajat.

Filip je obukao sivo odelo, a na njima se jasno vidi da su ispunjeni i srećni, pogotovo otkad su dobili sina Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading