Džaja ne može da sakrije sreću pred ćerkinu svadbu: Evo šta kaže fudbalska legenda!

Autor: Alo

Zabava

25.05.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Džajić izgovoriće sudbonosno "da" bratu Ane Ivanović, Milošu, a veselje će biti organizovanu danas u restoranu prestižnog hotela u Beogradu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Miloš i Dragana danas izgovaraju sudbonosno "da"...

Povodom lepih vesti i slavllja u svojoj porodici oglasila se i fudbalska legenda Dragan Džajić i progovorio o slavlju, ali i trudnoći svoje ćerke.

- Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu. Najveću ulogu imale su žene iz naše porodice, jer one ipak bolje znaju - rekao je Dragan i dodao:

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Džajić...

- Za našu porodicu Draganino i Miloševo venčanje je najnormalnija stvar na svetu i od toga ne želimo da pravimo ništa specijalno. Branka i ja smo presrećni, koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto?! Jedino što mogu da vam kažem je da ću se potruditi da uživam u slavlju, ali sigurno neću zapevati na svadbi. Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže - rekao je Džajić, koji nije želeo mnogo da govori o ćerkinoj trudnoći, ali je istakao da je presrećan.

- Joj, nemojte samo mene ništa da pitate o trudnoći, naravno da sam srećan - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading