Dragana Džajić i Miloš Ivanović u subotu staju na ludi kamen: Mladenci imaju poseban zahtev za zvanice!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

24.05.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se u subotu venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, a crkveno venčanje će biti odloženo za neki od narednih dana. Ova svadba će okupiti porodice Džajić i Ivanović, dok je broj gostiju koji će se naći na spisku 250. Zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Miloš i Dragana u subotu staju na ludi kamen...

-  Dragana i Miloš su želeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni - kaže izvor, i dodaje:

Ono što je svim zvanicama pomenuto jeste da je upotreba mobilnih telefona strogo zabranjena.

- Porodice Džajić i Ivanović su proslavu venčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama - završava izvor.

Podsetimo, iako je crkveno venčanje bilo zakazano u subotu, baš kao i građansko, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavetuju pred Bogom u prisustvu roditelja i kumova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading