Velika promena na Dedinju: Ceca renovirala luksuznu vilu, evo šta sada ima u svom domu!

Autor: Blic

Zabava

21.05.2019

12:28 >> 12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović privela je kraju sve radove koji su godinama trajali u njenom domu na Dedinju i sada može da uživa u velikom bazenu, sauni, prostoru za masažu...

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ceca Ražnatović

Posle nekoliko godina renoviranja unutrašnjeg dela luksuzne vile na Dedinju, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović završila je i poslednju stavku, bazen, koji će u narednim letnjim danima posebno prijati kako njoj, tako i celoj porodici.

Uz pomoć arhitekte, Ceca je proširila bazen, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, te fitnes prostorom. Čitava porodica Ražnatović uživaće u čarima oaze mira. Najviše se ovome radovala muzička zvezda koja je pristalica uživanja u kućnom prostoru.

 

 

- Ceca je oduvek volela da ulaže u kuću jer smatra da je to mesto gde ima najviše mira i gde voli da provodi veći deo slobodnog vremena. Za vreme leta najviše voli da boravi na Kipru, a kada je u Beogradu uživa u porodičnom domu. Pre nekoliko godina Ceca je imala napravljen čitav projekat kako želi da proširi bazen i napravi manji SPA centar koji bi se nalazio u prizemlju vile. Nije ništa želela da prepusti slučaju, te je pored svega dodala i deo gde bi mogla da vežba kako ne bi morala da ide u teretanu kada poželi da se bavi sportom. Pre nekoliko godina započela je renoviranje, ali najveći problem predstavljali su majstori koji su odugovlačili radove. Zbog toga je Ceca bila primorana da promeni nekoliko majstora, a poslednjih meseci je bila odlučna da sve što pre bude završeno - objašnjava izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

- Pre nekoliko nedelja Ceca je uspela da se prepusti potpunom uživanju. Bazen, sauna, veliki džakuzi, prostor za masažu, deo u kojem se nalazi prostor za ulepšavanje samo su deo onoga što se nalazi u novom delu porodičnog doma. Više neće morati da odlazi kod frizera i šminkera, već će sve moći da obavi u porodičnom domu. Poseban dekor i pojedine stavke koje su oplemenile Cecin životni prostor uvezeni su iz inostranstva. Ceca nije žalila novac da sve dovede do savršenstva, a vodila se time da sve podseća na vile koje imamo prilike da gledamo u holivudskim filmovima - dodaje izvor i naglašava:

- Sve je upotpunila kristalnim lusterom koji posebno privlači pažnju zbog svog izgleda, ali i biljkama koje su ovom prostoru dale posebnu notu i sve izgleda kao u prestižnim hotelima.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ceca Ražnatović

Podsećanja radi, 2014. godine mediji su pisali kako Ceca renovira porodičan dom, a pet godina kasnije, uspela je da sve radove privede kraju i uživa u domu kakvom je oduvek želela.

Među prvima na bazenu je uživao Veljko Ražnatović, koji se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom sa bazena. Nakon napornih treninga, prepustio se relaksaciji u bazenu, a pratiocima je poslao i sledeću poruku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on May 18, 2019 at 11:06pm PDT

 

- Dome, slatki dome - glasio je tekst ispod fotografije koju je Ražnatović postavio posle jednog od treninga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading