Natalija Trik FX savetovala Anabelu da izvuče Lunu iz Zadruge, a nećete verovati šta joj je pevačica odgovorila!

Autor:

Zabava

20.05.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi grupe “Trik Fx”, Natalija i njen suprug Sani Ibraimov, gostovali su u emisiji “Kontravizija”, a tom prilikom su komentarisali ljubavni trougao koji je obeležio prvu sezonu Zadruge.

RepublikaFoto: youtube.com
Natalija TRIK FX

– Ja to gledam kao majka, ja imam dete kao što Anabela ima svoje dete. Mene zanimaju samo ti ljudi što Anabelu komentarišu u negativnom kontekstu, koja majka ne bi branila svoje dete?  Svi mi smo nekada pogrešili. Da je moj Dejan napravio tako neku grešku, ja bih ga zadavila. Ja sam takva majka, ja bih ušla unutra i rekla bih mu da me ne blamira više, ali nismo svi isti – rekla je Natalija.

– Meni je žao što Lunu toliko napadaju, jer se dete zaljubilo, pogrešilo je. Da je sve štimalo kako treba, to se tu nešto ne bi dogodilo. Ja sam s jedne strane i na Luninoj i na Kijinoj strani, ali nisam na trećoj strani. Treća strana je trebalo da kaže: ”Devojčice, ja nisam zainteresovan, imam ženu”. On nije ništa rekao.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Anabela Atijas

– Ne kažem da je on loš dečko, dešava se, to je zatvoren prostor. Ja sam bila u zatvorenom prostoru i znam kako to izgleda. Nisam ni na čijoj strani, samo kažem da ne treba napadati dete, jer da je nešto u tom braku valjalo, do toga ne bi došlo. Krivac je on koji je trebalo da kaže: ”Sviđaš mi, ali u braku sam, kad izađemo, biće to i to” – rekla je pevačica i otkrila kakvu je poruku poslala Anabeli Atijas nakon što je Luna otpočela vezu sa Slobom u Zadruzi 1.

– Ne čujemo se ni sa Anabelom, ni sa Gagijem. Kad je Luna bila u Zadruzi 1 poslala sam Anabeli poruku: ”Izvlači je kako znas i umeš”. Ona je rekla da je Luna borac na mamu i ja sam rekla “okej”. Nismo u lošim odnosima, jednostavno su nam se putevi razišli i to je to – ispričala je Natalija u ”Kontraviziji”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading