Njena sestra bila je na korak do pobede na Evroviziji: Tijana ponosna na Tamaru, a onda priznala da joj nešto nije jasno!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.05.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Dapčević svom snagom bodrila je sestru Tamaru Todevsku koja je pesmom "Proud" predstavljala Severnu Makedoniju na izboru za pesmu "Evrovizije 2019".

RepublikaFoto: Prntscrin
Bila je blizu pobede... Tamara Todevska osvojila 8. mesto

Velika sreća preplavila je sinoć delegaciju Severne Makedonije koja je u jednom trenutku, zahvaljujući glasovima žirija, bila i na prvoj poziciji međutim, obradom glasova Tamara je završila na osmom mestu. Ovo je povredilo njenu sestru Tijanu kao i, verovatno, sve građane njene zemlje:

Foto: instagram.com/tamaratodevska
Ponosna na sestru... Tamara i Tijana

- Jako sam ponosna na sestru koja je doživela uspeh i Makedoniji donela 8. mesto. prvi put u istoriji. Od kada je Makedonija nezavisna se nije desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopšte nije jasan, ali nema veze, kako god - kaže Tijana Dapčević i poručuje svima da je s razlogom najponosnija sestra na svetu:

- Ja sam ponosna sestra, ona je napravila veliki uspeh, bila je stvarno na visini zadatka. Maestralno je donela sve, ne samo polufinale i finale, nego svih 15 dana koliko je bila u Tel Avivu. Svim srcem smo svi uz nju, pogotovo ja i moj sin Vuk. Ja sam najponosnija sestra na svetu - izjavila je popularna pevačica.

Pobedu na "Evroviziji 20192 odnela he Holandija sa pesmom "Arcade". Njen predstavnik je 25-godišnji Holanđanin koji se već godinama unazad predstavlja pod pseudonimom Dankan Lorens.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading