Poznati hit mejker napravio obradu svoje pesme sa novom muzičkom nadom!

Autor:

Zabava

18.05.2019

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih kompozitora i tekstopisaca Goran Ratković Rale posle velikog broja popularnih pevača sa ovih prostora sa kojima je sarađivao, podržao je novu nadu domaće muzičke scene Mirka Uroševića, sa kojim je uradio obradu jedne svoje pesme.

RepublikaFoto: youtube.com/ Mirko Urosevic - Zvanicni kanal
Ostvarili saradnju... Mirko Urošević i Goran Ratković Rale

Poznati hitmejker obradio je svoj hit "A jesam te volio", a njih dvojica su u studiju ekranizali ovu numeru.

RepublikaFoto: youtube.com/ Mirko Urosevic - Zvanicni kanal
Prepevali stari hit... Mirko i Rale

Rale, koji je do sada sarađivao sa najpopularnijim imenima muzičke scene sa prostora bivše Jugoslavije, među kojima su Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Ana Bekuta, Seka Aleksić, odlučio je svojim iskustvom da da vetar u leđa i Uroševiću.

- Mirka sam primetio još dok se takmičio u "Zvezdama Granda". Dobar je potencijal, vredan i kulturan dečko. Napravili smo obradu pesme koju sam pre mnogo godina uradio za drugog pevača, i ona je dobila neku novu energiju. Verujem da će se svideti publici- rekao je  Rale.

Inače, Mirko godinama živi i radi u Australiji, gde često nastupa, između ostalih, sa Tanjom Savić, a uskoro planira da se vrati u Srbiju i posveti se karijeri.

Kako ovaj stari hit zvuči u novom ruhu, poslušajte u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading