CECA: Arkan mi nije dao da prestanem da pevam!

Autor: blic.rs

Zabava

01.09.2017

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hitovima najvoljenije pevačice na našim prostorima - Svetlane Cece Ražnatović, uživamo već dugi niz godina, skoro 30. Od starta njena karijera blista, međutim, Ceca je u jednom intervju otvorila dušu i iskreno rekla, da je imala faze kada je želela da se mane mikrofona.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Svetlana Ražnatović

Na radost njenih mnogobrojnih fanova, Ceca muzici nije okrenula leđa, na šta je pomislila sredinom devedestih godina, kada se udala za svoj supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Kad sam se udala za Željka imala sam fiks ideju da batalim muzičku karijeru. Samo sam rekla: "Više ne želim da pevam", a on me je pitao: "Izvini, a zašto?", pa sam mu ja objasnila da hoću da budem majka i supruga. Onda mi je poručio da tako nešto ne dolazi u obzir, a mene je to, naravno, brzo prošlo - kroz osmeh je izjavila slavna pevačica u jednoj emisiji.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ceca

Sreća pa je ta ideja brzo nestala iz misli ove balkasnke dive, jer bi milioni i milioni fanova u regionu bili uskraćeni za sve velike hitove koje je izdavala i posle ovog kolebanja, koje se desilo 1995. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading