AMIDŽIĆ BRUTALNO LJUBOMORAN! Danijela je sa mnom u braku!

Zabava

01.09.2017

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je šokirao javnost izjavom o tome kako izgleda ljubiti se sa jednim našim poznatim glumcem, o čemu je portal Pink.rs, ranije pisao. Voditelj emisije Ami G show, koja vam već godinama izmami osmeh na lice, ali i u kojoj čujete razne priče iz zivota poznatih, koje ranije nikada niste čuli - Ognjen Amidžić ovoga puta, susreo se i sa komentarom, koji je njegovoj ženi uputio jedan pratilac na Instagramu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ognjen Amidžić

Zgodna Danijela Dimitrovska okačila je fotografiju, gde vidno raspoložena sedi u dnevnoj sobi pored kamina, sa opisom da tog dana nije imala planove da bude strašna, ali čuda se dešavaju.

Međutim, njenom suprugu je bio strašno pitanje jednog pratioca, koji je Danijelu bez blama, javno upitao - da li bi imala seks sa njim? Popularnom voditelju nije trebalo puno da odbrusiovom liku, pa mu je jasno stavio do znanja da u Danijelinom šarmu može da uživa samo on, da mu je žao i da je ona već udata!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading