Borim se za Srbiju do pobede! Nevena Božović za Srpski telegraf pred finale!

Autor:

Zabava

18.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša predstavnica na Evroviziji Nevena Božović osvetlala je obraz Srbiji plasmanom u finale najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi. Pred pripreme za finalno veče Nevene je ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila kako teku generalne probe i da li ima tremu zbog velike odgovornosti koju nosi kao predstavnik Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/Eurovision
Nevena Božović...

- Borim se za Srbiju do pobede, ne obazirem se na te stvari. Trenutno su u toku generalne probe, evo upravo se Srbija priprema za svoju probu. Fokusirana sam na to, najbitnije mi je da nastup iznesem kako treba sa svojim timom i da predstavim Srbiju u pravom svetlu - rekla je Božovićeva za Srpski telegraf.

Nevena će, po prognozama kladionica, zauzeti 15. mesto, a kvota na njenu pobedu je 126

- Srećni smo zbog ulaska u finale i što ćemo još jednom pevati za vas i predstaviti se u velikom finalu pesme Evrovizije. Verujem da ćete biti sa nama u subotu u velikom finalu - poručila je Nevena pred finale, koje se održava u subotu uveče.

RepublikaFoto: twitter.com/Eurovision
Brani boje Srbije...

 Fokusirana sam na generalne probe, najbitnije mi je da nastup iznesem kako treba sa svojim timom i da predstavim Srbiju u pravom svetluNakon prolaska u finale ona nije krila sreću što će još jednom imati priliku da nastupi pod zastavom Srbije, a kako kaže, ne odustaje od pobede uprkos prognozama kladionica širom sveta i kritika evrovizijskih fanova.

Inače, Neveni su na kladionicama prognozirali ulazak u finale, a nakon što su održane obe polufinalne večeri, te je izabrano 26 zemalja koje će nastupiti u finalu, Nevena se sa pesmom "Kruna" nalazi na 15. mestu na kladionicama, sa kvotom 126. Iako kladionica ne prognozira visok plasman, Nevena je rešena da krunu donese u svoju zemlju.

Holanđanin glavni favorit

Predstavnik Holandije na Evroviziji Dankan Lorens na svim kladionicama širom Evrope zauzima prvo mesto, te fanovi Evrovizije uveliko komentarišu da se već zna ko će biti pobednik Eurosonga 2019. Holanđanin je nastup bazirao na jednostavnosti, te on sedi za klavirom, dok je rasveta ključni deo nastupa, te ga obasjava anđeosko svetlo.

Foto: instagram.com/tamaratodevska

Susedi u finalu

Od svih suseda Srbije sa Balkana jedino se Severna Makedonija plasirala u finale. Ovu državu predstavlja Tamara Todevska, sestra pevačice Tijane Dapčević, koja je plasman u finale izborila u drugoj polufinalnoj večeri. Na kladionicama Tamari se prognozira 20. mesto u finalu sa prosečnom kvotom 150.

TABELA

Kvote

1. Holandija 1.67

2. Australija 6.5

3. Švedska 11.00

4. Švajcarska 13.00

5. Azerbejdžan/Rusija 17.00

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading