KAĆU GRUJIĆ ISPROZIVALI FANOVI: Skini snimak ti nisi sponzoruša!

Autor:

Zabava

01.09.2017

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da atraktivna pevačica Katarina Grujić voli ''opasne'' momke potvrđuju njene emotivne veze. Naime, nakon raskida sa Nemanjom Buhom, ona je uplovila u ljubavnu romansu sa Kostom Koletom Obradovićem.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

I dok je Kaća želela da se svojim pratiocima pohvali umećem otvranja skupocenog šampanjaca, njen dečko je sve vreme dobacivao, a onda je na kraju i pokazao srednji prst, što je razbesnelo pevačicine fanove. 

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

I dok su oni bili šokirani ovim prizorom, Grujićevoj su poručili da ih je razočarala, kao i da ovako nešto nisu očekivali od nje!

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

 

- Izbriši ovaj video, ja te mnogo gotivim, a ovo nisi ti. Spustio te ovaj video baš... Da li si pevačica ili sponzoruša? Jadno. Grozna si Kaća. Užas, drugačije mišljenje sam imala o tebi. Bljak - poručili su besni fanovi pevačici, nakon čega je ona ipak odlučila da ih posluša i da izbriše sporni snimak sa društvene mreže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading