Filip varao trudnu Prijovićku: Živojinović zbog ljubavnice umalo ostavio pevačicu!

Autor:

Zabava

14.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović varao je Aleksandru Prijović sa jednom zgodnom manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Aleksandra i Filip...

Pevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti. Kako dobro obavešteni izvor tvrdi, Prija krije suprugovu aferu od folk zvezde Lepe Brene i svog svekra Slobodana Bobe Živojinovića, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

- Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu "Tri tačke" i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludela što joj muž luta dok ona sama sedi u stanu - priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

 Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, ali je od Brene i Bobe krila bruku

- On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć. Ona je svetski top-model i Filipu je prijalo njeno društvo, a njoj njegovi pokloni, koje je svakodnevno dobijala. Aleksandra je tada prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela - kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htela da priča o Filipovom neverstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gde joj je muž.

Pred porođaj je ostavio zbog manekenke, a Aleksandra mu zapretila: "Sina nikad nećeš videti ako se ne vratiš kući", tvrdi izvor

- Prijovićka nikome nije htela da se žali, niti da od sebe pravi žrtvu. Ni Brena, ni Boba, pa čak ni njena majka Borka nisu znali za ovo Filipovo neverstvo. Nije htela da ih sekira i da razara porodicu pred porođaj. Bilo joj je važno da ostane jaka zbog deteta. Inače, Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom devojkom svakodnevno na Dorćolu, pevačica je rešila da ga dozove pameti i zapretila mu je rečima: "Sina nikada nećeš videti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gde i sa kim noći provodiš", tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom - kaže izvor za Skandal i dodaje

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Slab na lepe žene... Filip Živojinović

- Naravno, ta devojka nije tek tako pustila Živojinovića, pravila im je dosta problema i na kraju odustala. Ma, to što je Aleksandra proživela pred porođaj, nikad nikome ne bih poželela. Prija je mnogo patila u trenucima kad je trebalo da bude najsrećnija, a Filip je kriv za sve. Ona se mnogo plašila zbog sina i da li će pored tolike napetosti i problema biti sve u redu. Situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu - priča izvor i kaže da je Filip u poslednjem trenutku došao sebi i shvatio da su mu bitnija žena i dete od neke tamo manekenke.

- Još uvek on plaća zbog te greške, Prija jeste prešla preko toga, ali mu nije oprostila. On se sada trudi da sve nadomesti, pomaže joj u svemu i ugađa, ali ona mu jasno stavlja do znanja da je još uvek ljuta i da je strašno ružno to što joj je uradio. Porodica im je sada na prvom mestu i sin ih je još jače ujedinio. Dogovorili su se da sve ostane velika tajna i da to sami prevaziđu, a u javnosti da i dalje odaju utisak srećnog para - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

14.05.2019 18:59

Nije lepo ali treba opraštati ako žele da im brak traje dugo.