Teško joj da ga vaspita?! Seka progovorila o roditeljstvu, svađi, i koliko je mali Jakov nestašan!

Autor:

Zabava

13.05.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić našla se u novoj "Premijeri", gde je otkrila pojedine detalje o kojima ne voli da govori javno. Krajem prošlog meseca Seka je objavila novu pesmu "Ništa me više ne boli", a da li je to zaista tako, kao i kako ona prevazilazi bolne trenutke u privatnom životu, svi žele da čuju od Seke Aleksić.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić...

- Mene ništa ne boli. I sad i generalno. Nisam osoba koja kuka i koja ima problema zbog kojih treba nešto da me boli. I kada imam probleme, to rešavam s osmehom. Kod mene su uvek pozitivne misli, jer smatram da ukoliko čovek misli negatvino, to mu se i ostvari - rekla je Seka.

Seka je tokom razgovora pričala i o svom nasledniku, sinu Jakovu, za kog je istakla da je veoma nestašno dete, ali i da je današnjim roditeljima teško da vaspitavaju decu.

- Jako je nestašan. Ništa ne sluša i trudimo se da ga vaspitavamo na pravi način, iako ja, kao majka, popustim i bude mi žao. Zadatak roditelja nije lagan. Vaspitati u današnje vreme dete je izuzetno teško. Mi se trudimo maksimalno da njemu pokažemo šta su prave vrednosti i nadamo se da ćemo u tome uspeti - pričala je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj Serafim najsladji ?

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Apr 7, 2019 at 1:28pm PDT

Seka Aleksić godinama nije u dobrim odnosima sa koleginicom Draganom Mirković, a pravi razlog njihove svađe još uvek nije otkriven. Tokom intervjua u emisiji "Premijera", Seka se dotakla i ove teme.

- Veljko i ja smo deset godina zajedno, a to je bilo i pre toga. Glupo je da pričamo o tome - izjavila je Seka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

14.05.2019 19:39

Ako joj je teško neka plati guvernantu da vaspita i obrazuje Jakova.