Kolege mi nameštaju lažne priče: Kaća Grujić sve saznala!

Autor: Scandal

Zabava

12.05.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić otvoreno je govorila o zavisti na estradi!

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Katarina je poznata kao devojka koja nema dlake na jeziku, te joj nije bio problem da priča o ovoj temi.

Mada, kako tvrdi, nema potrebe da ona govori o tome, jer se već sve zna i da je javna tajna koje se pevačice bave najstarijim zanatom.

Šta da kažem? Svi mi, u Beogradu, a i šire, znamo sve. Svi znamo pravu istinu. Ljudi nisu blesavi, nema tu nšta sakriveno. Meni samo jedna stvar nije jasna – kad je već uhapšen makro, kada već postoje ti neki famozni spiskovi, katalozi ili šta već, zašto nijedna prostitutka nije uhapšena? U stvari, nije baš da je nejasno, mnoge imaju dobra leđa - rekla je ona i nastavila sa tvrdnjama da se pojedine njene koleginice bave prostutucijom.

– Naravno da znam! Pa, rekoh, svi znamo. Ali, nije moje da pričam o tome. Gledam svoja posla i te teme nisu sfera mog interesovanja. Zato neću da zalazim u njih - rekla je ona i progovorila o sujeti na estradi.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić

– Znaš šta je najgore – smetam i nekima koji imaju hitove, koji lepo rade i imaju pristojne karijere. Hajde da razumem one neuspešne, ali ove druge. Samo gledaju da popljuju, da ponize nekoga. Nameštaju lažne priče, smiljaju gluposti, omalovažavaju tuđi uspeh. Mnogi će se zacrveneti kada se sretnemo i kada ih pogledam u oči - kazala je Katarina i ponosno istakla da gleda samo sebe dok neki estradni umetnici odlaze u penziju.

- Mnoge sam oterala u penziju. Gledam samo sebe. Nije mi cilj da bilo kome napakostim ili učinim nešto loše, ali nisam kriva ako se nekome karijera gasi. Uopšte me ne zanima šta se drugima dešava, gledam samo sebe, svoju karijeru, svoje dvorište - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vidoje

13.05.2019 18:48

Svi znaju ali kao neće da pričaju.