Ne bi mi smetalo da Žika ima još dece: Dajana progovorila o odnosu sa bivšim mužem!

Autor: Svet

Zabava

12.05.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Svitanje", Dajana Paunović pre nekoliko godina okončala je brak sa Sašom Žikom Jakšićem. A iako se nedavno spekulisalo o njihovom pomirenju, voditeljka otkriva šta je zapravo istina.

Foto: youtube.com/printscreen
Skladan bivši bračni par... Dajana Paunović i Žika Jakšić

- Savetujemo se međusobno i kao domaćini emisija, doduše svako u svom domenu, razmenjujemo mišljenja i savete. Mi smo u fenomenalnim odnosima jer smo pre svega prijatelji. Viđamo se i mimo Dušana ako se ukaže prilika za ručak, kafu… Rođendane slavimo zajedno. Obaveze oko sina nismo podelili, niti ćemo. O detetu se zajedno brinemo, ja kao žena i majka možda imam više obaveza, ali u svakom trenutku imam i Žikinu pomoć - rekla je Paunovićeva i dodala.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Korektna bivša žena... Dajana

- Jedino što bih volela jeste da Žika bude srećan, da li pored neke žene ili sam, to je samo njegov izbor. Ne bi smetalo da ima još neko dete jer se sa njegovim sinom iz prvog braka Dušan odlično slaže… Na mog sina razvod apsolutno nije uticao, u našem životu promenila se samo adresa stanovanja. Iskreno, uverila sam se da potpis na papiru ništa ne obećava, ali i dalje verujem u ljubav i zajednički život. Živim mirno i povučeno, daleko od očiju javnosti, svoju privatnost i te kako čuvam, i svakako sam srećna i ispunjena.

Dajana i Žika imaju sina Dušana, venčali su se 2010. godina, a kumovi su im bili Ilda Šaulić i Saša Popović. Međutim, nisu uspeli da održe brak i razveli su se nakon sedam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđa

12.05.2019 12:13

Kakvi su to oni dobri prijatelji kada nisu mogli da ostanu u prijateljskom braku? Bar zbog deteta.

Odgovori 17 0
janko

12.05.2019 13:03

Ako joj ne bi smetalo neka mu dopusti da joj napravi još jedno dete.