Rodila sam skota: Anabela kukala u emisiji, Eva Ras je tešila!

Autor:

Zabava

11.05.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas nikada nije krila koliko joj je ljubavni krah Lune Đogani teško pao. Čitavu vezu sa tada još uvek oženjenim Slobodanom Radanovićem pevačica je ispratila, a onda i oplakala zajedno sa ćerkom.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Anabela Atijas

"Ja sam bila majka najomraženije ljubavnice 21. veka", rekla je Anabela u "Magazinu In": "Ako se iko isplakao i izvrištao... to sam ja", zaključila je ona.

"U istoriji ljubavnica, ja sam majka takve jedne devojke. Čak sam i ja bila omražena. 'Rodila sam skota', razumeš, ono...", pričala je ona, dok ju je Eva Ras tešila. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Eva i Anabela

"Je l si sad zadovoljna Luninim izborom?" pitala ju je Sanja, misleći na Marka Miljkovića. 

"Ja sam uvek zadovoljna ako je ona srećna", istakla je Anabela.

Podsetimo, Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su romansu sedam dana nakon početka "Zadruge 1". Veza je trajala i po ulasku njegove tadašnje supruge, pevačice Kristine Kije Kockar.

Pred kraj sezone, par je stavio tačku na svoju ljubav, a Luna se mesecima trudila da ga preboli. Kija i Sloba razveli su se nakon rijalitija, a Luna je u "Zadruzi 2" po srpskoj Novoj godini zavolela Marka Miljkovića. Mnogi sumnjaju, pak, da nije u potpunosti prebolela Slobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

11.05.2019 20:14

Anabela je rodila dete a ne skota. A to dete nije dobro vaspitala jer ga je napustila i prepustila ulici. To dete (Luna) nije ništa krivo jer je ostavljeno samo.

Odgovori 32 0
janko

12.05.2019 13:09

Skot radja skotove.

Časlav

12.05.2019 13:41

Anabela napustila bolesnog Gagija sa Lunom i nije imao ko da je vaspita. Luna ostala na ulici pa je ulica i vaspitala.