Anabela je kao bubašvaba, a Luna je glupa: Kija svim silama udarila na Atijasovu i Đoganijevu!

Autor:

Zabava

11.05.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar ponovo je komentarisala Lunu Đogani i Anabelu Atijas, a ovoga puta je rekla sve što je mislila.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJTV
Kija ponovo udarila na Anabelu i Lunu...

Kockarova se osvrnula na sporni snimak Lune kako plače koji je objavila, što je Anabela oštro prokomentarisala. A onda je Kija odlučila da "uzvrati udarac":

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ovo će je razbesneti... Anabela Atijas

- Zaista mrzim licemerne ljude, koji pričaju jedno, a rade drugo. Dotična osoba i dalje je u fazi rijalitija i samo se bavi mojim likom i apeluje na hejtere da me što više gaze. Meni je taj snimak poslao moj bivši muž i taj snimak ima cela Srbija. Ja ništa loše nisam mislila i kad imam nešto da kažem, ja to kažem javno, a ne kao oni. Dok Anabela huška ljude protiv mene, a postoje crno na belo prepiske, ja uvek kažem javno šta imam i stojim iza toga, za razliku od nje, koja botovima javlja da me pljuju po portalima i komentarima. To je glas jedne osobe, a ne glas naroda. To se vidi na mojim nastupima, a za njih niko nema reči hvale - kazala je Kija i poslala poruku Anabeli:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija tvrdi da je Luna glupa...

- Bolje joj je da daje instrukcije ljudima kako da pošalju poruke za decu kojoj je potrebna pomoć i da se bavi humanitarnim radom, a ne bitkama jer rat je odavno izgubila. I Anabela i Luna. Ako Anabela ima nešto da kaže, neka kaže to javno, umesto što radi ovako iza leđa kao prava bubašvaba.

Pevačica je istakla da ne mrzi Lunu, ali da nema lepo mišljenje o njoj.

- Ja Lunu zaista ne mrzim. Smatram samo da je ona veoma glupa devojka, ali kada sam videla Anabelinu prepisku, shvatila sam da, što moja majka kaže, ne može kruška da rodi jabuku- izjavila je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

11.05.2019 19:53

Bubašvabe su smrdljive.

Odgovori 20 5
Tamara

14.05.2019 14:58

NAJVECE MOGUCE ZLO JE TA KIJA. KOMPLEKSI, KOMPLEKSI, KOMPLEKSI.

Odgovori 5 13
cica

17.05.2019 07:35

Najveca bubasvaba je Kija! Tamo gde ne sme ni da sukne, kao npr u ziriju Zvezdica, nigde je nema - samo ponavlja ko papagaj ono sto su rekli Goca, Leontina, Narasa i Milan