Napravio haos na sopstvenoj promociji! Sloba siktao na novinare: Je***a vas Luna Đogani!

Autor: Svet

Zabava

10.05.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako joj se pre samo godinu dana zaklinjao na večnu ljubav, Sloba Radanović danas smatra ljubavnicu Lunu Đogani najvećom životnom greškom i jedinim skandalom u karijeri.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Naime, tokom promocije nove pesme "Ja se ne brinem" pojedine novinare zanimalo je kako komentariše to što njegova bivše i dalje nije naučila da kontroliše emocije, te i dalje doživljava nervne slomove.

Pevač je na ovo reagovo burno i počeo da psuje pripadnike sedme sile koji su samo radili svoj posao.

Foto: youtube.com/printscreen
Sloba Radanović i Luna Đogani

- J**o te, brate, zar opet moramo o Luni? Jeste li došli na promociju spota? Je l' moramo opet da pričamo o "Zadruzi"? - odbrusio je Sloba, pa zatim nastavio u istom maniru:

- Šta te boli k***c za Lunu? Je*ala te Luna! Ne, majke mi, ne mogu više! Koga boli k***c za Lunu? Za to što vrišti po "Zadruzi" i izgovara brojeve? Ne zanima me Luna. Neću da pričam o Luni i Kiji (prim.aut. Kockar). Sad kad promovišem spot pitate me o Luni Đogani. Koga boli k***c više? Neću više da pričam ni o Luni, ni o Kiji, ni o kome. Neću da pričam o drugim ljudima! - rekao je pevač i bivši učesnik "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

11.05.2019 13:44

Sloba nikada nije iskren i ozbiljan.

Odgovori 26 0
Dera

11.05.2019 19:51

Sloba je lažov notorni. Sa švalerkom Lunom nije raskinuo. Svoj brak upropastio. Nije se pokajao. Nije molio za oproštaj za učinjeni greh. Nikome nije jasno na čemu je. Nema devojku jer verovatno čeka Lunjaru.

Odgovori 20 0
Milko

11.05.2019 20:27

Sloba nije rašćistio švaleraciju sa Lunom jer je održavao vezu sa njom i posle Zadruge.

Odgovori 16 0