Potresna ispovest najlepše voditeljke Dnevnika: Otkrila da ima tumor, a evo kako je tu vest saopštila ćerci!

Autor: Hello

Zabava

10.05.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Dnevnika" na RTS-u je ispričala da je sasvim slučajno otkrila opaku bolest.

Foto: youtube.com/printscreen
Ivona Pantelić

Ivona Pantelić je otvoreno govorila o borbi sa malignim tumorom dojke koji joj je dijagnostifikovan pre godinu dana, a u martu ove godine je i tu životnu bitku privela kraju.

Voditeljka "Dnevnika" na RTS-u je ispričala da je sasvim slučajno otkrila opaku bolest, na preventivnom pregledu, a u poslednjem intervjuu je priznala i kako se njena ćerka nosila sa celom ovom situacijom.

- Čini mi se kao da smo se od samog starta pravile kao da se ništa ne dešava. Od samog starta sam se tako postavila. Čim sam saznala dijagnozu, rekla sam joj sve - da imam malignu promenu na dojci, rak koji je u početnoj fazi i da ću morati na operaciju - ispričala je Ivona.

- Pošto sam se psihički dobro osećala, nije mogla na meni da vidi da nešto ozbiljno nije u redu. Nisam želela da stvaram pritisak, čak sam joj i rekla da ne dolazi u bolnicu, da idem samo na nekoliko dana i da se brzo vraćam - nastavila je priču Pantelićeva.

Foto: youtube.com/printscreen
Ivona Pantelić

- Ponosna sam kako se nosila sa svim tim, na njoj nisam primetila nijedan znak straha i slabosti. Nekoliko puta sam imala teške momente, zaplakala bih ili se slomila, međutim ako bi se ona u tom trenutku zatekla kraj mene, tešila me je i hrabrila: "Bože, zašto plačeš kad je sve u redu, ja uopšte ne vidim problem". To mi je davalo snagu - zaključila je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading