Bio sam pijan: Vuk Mob o vezi s Milenom Ćeranić!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.05.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peper Vuk Mob nedavno je objavio video u kom se vidi kako se ljubi sa Milenom Ćeranić i odmah je bilo jasno da su u vezi.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera
Bili su drugovi, pa ljubav probali... Milena i Vuk

Međutim, reper i pevačica su ubrzo raskinuli, ali nisu prestali da se viđaju. Naime, Milena i Vuk su postali dobri prijatelji i sada se intenzivno druže. 

A on je otkrio i kako se njihov odnos razvijao:

- Mi smo sada baš dobri drugari, hvala bogu što je cela hajka prošla kao da smo zajedno. Više i ptice na grani znaju da više nismo zajedno, nego da smo drugari. I sad već možemo da se krećemo zajedno i da se družimo. Ja sam od starta govorio da smo se mi odmah nakon veze skontali. Zato smo i prekinuli vezu, zato što smo se skontali kao prijatelji. Nije tu bilo neke preterane hemije, jednostavno prijateljska ljubav. Ali prava prijateljska ljubav- kazao je reper.

Foto: printscreen/instagram.com/iamvukmob
Objavio video na kom se vidi kako se ljube... Milena i Vuk

- Da smo odmah od starta kad smo se upoznali krenuli kao prijatelji, izbegli bismo tu medijsku buku. To što sam ja pijan okačio na instagramu da smo se ljubili... Ali dobro, desi se to, živ čovek pogreši - zaključio je Mob.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

11.05.2019 07:02

Sada se ne zabavljaju, samo prijateljski zajedno spavaju.