Sinu Dragane Mirković rođendan čestitali Silvester Stalone, Švarceneger i Van Dam!

Autor:

Zabava

10.05.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da se pevačica Dragana Mirković druži sa proslavljenim glumcem Žan-Klod Van Damom, ali je bilo potpuno nepoznato da je bliska i sa holivudskim legendama poput Silvestera Stalonea i Arnolda Švarcenegera.

Foto: Promo foto
Drugari... Dragana i Žan-Klod

A obzirom na to da je njen sin Marko proslavio 18-i rođendan u dvorcu "Ebenfurt" koji poseduju pevačica i njen suprug Toni Bijelić, slavljeniku su mnogi čestitali punoletstvo. Na veselju koje su Dragana i Toni organizovali za svog sina, bilo je mnogo zvanica, međutim, bilo je onih koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju.

Među njima su svakako glumci Žan- Klod van Dam, Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, belgijski di džej Dimitri Vegas i mnogi drugi koji su Marku poslali poseban video.

Foto: Promo
Slavlje u dvorcu zasenilo sve događaje u Evropi... Dragana Mirković zaigrala

Interesantno je da u video sniku  Van Dam mladom slavljeniku kao poklone šalje zlatne poluge, ipak izgleda da su ovo samo rekviziti koje je poznati glumac koristio na setu filma koji snima trenutno. 

Ovaj video raznežio je Draganu koja je kao ponosna majka slavljenika objavila zanimljivu čestitku:

- Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoletstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznežili. Hvala vam od srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading