Nabavlja dozvolu preko veze?! Komšije Darka Lazića otkrile stravične detalje: Hiljadu puta je pregazio mačku ili psa!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.05.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić prošle godine doživeo je strašnu saobraćajnu nezgodu do koje je došlo između ostalog i zbog prebrze vožnje, a spekulisalo se da folker u poslednje četiri godine vozi bez vozačke dozvole.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Opet će sesti za volan... Darko Lazić

Sada njegove komšije otkrivaju detalje o njemu s kojima javnost nije bila upoznata, a tvrde da on godinama vozi prebrzo zbog čega su stradale brojne životinje na putevima u okolini Brestača. S druge strane pevačevi susedi tvrde da Lazić i sada vozi bez dozvole:

- Darko ponovo glumi šerifa i mafija po selu. Ništa se nije promenilo, a svi iz sela su mislili da će ga nova šansa za život koju je dobio opametiti i da će ga dete koje očekuje promeniti. Međutim, ništa od toga se nije desilo - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mafija po selu... Darko

- Preko veze je sredio da ponovo polaže vozački ispit, iako će to biti samo formalnost i neće ni izlaziti na polaganje. Tako će dobiti novu vozačku dozvolu, iako zbog svih saobraćajnih prekršaja i nezgode koju je izazvao, ne bi smeo da vozi narednih pet godina. Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze i kako će uskoro dobiti novu dozvolu. Do tada vozi kao da se ništa nije desilo - i dalje ne vezuje pojas, i dalje divlja po selu, i dalje se ponaša kao i pre saobraćajke - dodao je sagovornik.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ, instagram.com
Posle ovakve nezgode se nije opametio... Lazić

Zbog Darkove vožnje, strahovali su svi stanovnici Brestača:

- Mi smo mislili da će se on smiriti nakon svega i da ćemo svi moći da odahnemo. Dok je bio u komi, a i kasnije u bolnici, molili smo se za njegov život i što brže ozdravljenje. Očekivali smo da će ga ta situacija promeniti - priča zabrinut komšija, koji je objasnio da je Darko oduvek bio bahati vozač.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Očekivali su da će ga verenica promeniti, kao i dolazak sina na svet... Darko i Marina

- Svi znaju da je kao mlad voleo da vozi motor na jednom točku i da tako juri kroz selo, a da tom prilikom neretko strada živina iz komšijskih dvorišta koja izađe na ulicu. Hiljadu puta se desilo da pregazi nečiju kokošku, psa ili mačku… On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega. Ako ga ni saobraćajna nezgoda u kojoj je ostao bez slezine, bubrega i bezmalo života nije promenila, onda ništa neće - kaže Darkov komšija iz Brestača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danijela

10.05.2019 16:43

Izgleda da njemu nema spasa ako mu policija ne pomogne da se spase. Bolje da ga zaustave da ne nastrada.