Rasapao se Miligram: Alen Ademović počinje solo karijeru!

Autor:

Zabava

10.05.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni bend "Miligram" na čijem čelu je od samog početka Aleksandar Milić Mili sa pevačem Alenom Ademovićem sarađuje od 2009. godine, a sada su odlučilči da se rastanu.

RepublikaFoto: instagram.com/miligramofficial
Sporazumno se rastali... Alen i Mili

Naime, nakon što se vest o raspadu benda pojavila na interenetu Mili i Alen su se oglasili video snimkom i objasnili kako i zbog čega je došlo do razlaza:

Foto: youtube.com/MILIGRAM
Razlaz posle decenije saradnje... Alen i Mili

- Ćao ljudi, imamo neke novosti za vas. Kao što znate prvi "Miligram" sam uradio sa 10 različitih izvođača i postigao je ogroman uspeh. Posle toga smo se Alen i ja dogovorili da napravimo tri albuma da vidimo kako će to da prođe. I to je stvarno bilo neverovatno muzičko putovanje, čak i jedan od najbržih muzičkih uspeha kod nas jer smo stadione i arene počeli da punimo već posle šest meseci. Sada se taj dogovor završava i vreme je da se ide dalje. Ja ću da krenem "Miligram" sa nekim drugim muzičkim pravcem i konceptom i biće novi pevač, više pevača, a Alen će da krene u solo karijeru - istakao je Mili s čim se Alen složio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

11.05.2019 20:51

Ali samo da bude prijateljski rastanak.