Cucina kuma tvrdi: Ona ima dijagnozu, podmetnula je moje dete kao Šabanovo!

Autor: Svet.rs

Zabava

10.05.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Jovanović iz Beograda, kod koje je u kući do pre desetak dana živela Ivona negovanović Cuca, konačno je shvatila s kim ima posla. Iako su se njih dve okumile i bile nerazdvojne, Mirjana sada prekida svaku komunikaciju s Cucom zbog njenih laži i zloupotreba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja i moja kuma bezobraznica sto je pojela bebu ❤

A post shared by Ivona Negovanovic Cuca (@cuca_official) on Aug 2, 2018 at 8:33pm PDT

- Danima pratim medije i ne verujem šta čujem i vidim. Sve što Cuca priča nema veze sa vezom. Cuca i Šaban nikada nisu živeli zajedno, viđali su se s vremena na vreme. Šaban je bio privržen svojoj porodici - tvrdi Mirjana koja je Cuci pružala utočište kada iz inostranstva dođe u Beograd pošto ne bi imala gde da živi. 

- Nikakva Cucina deca ne postoje. Dete koje je pre nekoliko godina obelodanila u medijima navodeći da je Šabanovo i njeno u stavri dete njene drugarice Jelene.  Beba koju je prezentovala nakon Šabanove smrti jeste moje dete.  Veoma sam razočarana u nju, tužiću je! Ne mogu da poverujem na šta je sve spremna zarad malo medijske pažnje. Dala je slike mog deteta i tvrdila da je to njeno dete - šokirana je Mirjana koja ima i dokaz da je Cuca sve isplanirala. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/KOBRA
Iskoristila Mirjanino dete kao svoje i Šabanovo...

- Ona me je zvala 10. aprila  da dođem do Knez Mihailove i da joj dam svog Didija da je paparaco slika nekoliko puta. Ja sam to naravno odbila. Onda je ona sve to na pokvaren način uradila. Cuca ne žali za Šabanom i ne nosi crninu. Izlazi, veseli se, peva i pije. Pa izlazile smo i zajedno. Niti žali, niti je išla na groblje. Prava istina je da je meni i mojoj sestri bliznakinji Cuca kuma i ako je neko upućen u njen život to smo mi. Iskoristila je moje dete, naše kumstvo i prijateljstvo zarad nekoliko naslovnih strana. Ljuta sam i ogorčena tužiću je - kaže Mirjana i nastavlja: 

- To je devojka koja je bila sa mnom 24 časa dok sam bila trudna, porađao me njen prijatelj doktor. Bila je sve vreme sa mnom na porođaju i nakon toga, sve dok nije iskoristila moje dete i provukla ga kroz medije, a potom se spakovala i nestala, blokirala sve ljude na društvenim mrežama i nema je. Do juče smo živele zajedno, jele isti hleb i delile iste tuge i sreće. Nemam reči! Cuca je čuvala moju bebu kada sam na poslu i posle svega zapitala sam se da li je možda umislila da je to dete njeno jer ga toliko želi. Ne bi me čudilo ni da poželi da mi ga ukrade. Posle svega ubeđena sam da ima dijagnozu. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

10.05.2019 10:20

Treba promeniti brave na stanu. Možda ima duplikat ključeva ulaznih vrata.

Odgovori 12 0
Mišo

10.05.2019 11:44

Ona može da predstavlja opasnost za decu. Možda ima duplikat ključeva ulaznih vrata.

Odgovori 12 0