Veljko iznenadio sve u jutarnjem programu: Evo ko donosi glavnu odluku o njegovom i Bogdaninom venčanju!

Autor:

Zabava

09.05.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović bio je gost u Jutarnjem programu na televiziji Pink gde je govorio o svom profesionalnim bavljenjem sportom, ali i o ljubavnom životu.

Foto: TV Pink/printscreen
Veljko Ražnatović

Kao što je već opšte poznato, Veljko je u ozbiljnoj vezi sa Bogdanom Rodić, te su golupčići rešili da stanu na ludi kamen.

Predrag Sarapa pitao je sina Svetlane Cece Ražnatović ono što zanima čitavu naciju - kada će se on i Bogdana izgovoriti sudbonosno da?

Foto: ST/S.Marjanović
Veljko i Bogdanović

Ražnatović se izjasnio da bi voleo odmah oženi Bogdanu, ali da nije on taj koji donosi konačnu odluku.

- Da se ja pitam, ja bih se sutra oženio. Ne znam, kad kaže žena, ona je gazdarica - rekao je Veljko kroz smeh.

Ceca i Anastasija na odloženo gledaju Veljkove mečeve, ali će se mladi bokser potruditi da nagovori mamu i sestru da mu dođu na sledeći meč, 31. maja, poručio je Veljko u Jutru sa Deom i Sarapom. 

Podsetimo, mladi bokser planira po Bogdanu da ode u njenu roditeljsku kuću u Titel, bez obzira na to što ona već neko vreme živi sa Veljkom, jer žele da sve bude po starim srpskim običajima. Da će sve biti gala, pokazuje i podatak da će na veselje biti pozvano čak 500 svatova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading