Skandalozne poruke: Dečko Snežane Đurišić balavio na Sofiju Milošević

Autor:

Zabava

07.05.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đuričić je izgleda prerano uplovila u ljubavnu vezu sa ginekologom Vanjom Miloševićem, jer tek sada u javnosti isplivava njegovo pravo lice.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ/Instagram
Snežana, Vanja i Sofija

Snežana je kraj sebe želela staloženog i smirenog muškarca posle smrti supruga Slobodana Gvozdenovića, ali premo porukama koje se pojavljuju u javnosti, Vanja je daleko od toga.

Naime, nakon što su nedavno u javnosti isplivale poruke u kojima piše kakva je legendarna pevačica u krevetu, sada su se pojavile i one u kojima moli prijatelje da ga spoje sa modelom Sofijm Milošević,

U pokušaju da sebe predstavi kao seksualnog pastuva, Milošević se ne libi da otkrije i šta sve voli i radi u krevetu i njegova partnerka, a vrhunac bizarnosti nailazi kada od devojke koju muva traži da ga spoji sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, koja mu se mnogo sviđa.

- Pričao je šta sve radi, šta planira da radi, ma sve je otkrio. Pritom, sve vreme pokušava da smuva tu devojku, a onda na sve to traži od nje da ga poveže sa Sofijom Milošević. Zamislite, mnogo mu se svidela naša poznata manekenka, pa je od ove devojke tražio broj i obećao da će dobro da je časti ako to uspe - otkriva izvor jednih beogradskih dnevnih novina.

Inače, Vanja je poslao prijatelju poruku na Fejsbuku sledeće sadržine:

"Poznaješ li Sofiju Milošević, manekenka je", a prijatelj mu je odgovorio potvrdno i da je Sofija prelepa devojka, a Vanja je dodao:

"Pa, možeš li nekako da me spojiš sa njom, baš mi se sviđa. Častio bih te", napisao je on.

 

 

Tada mu je prijatelj poslao Sofijinu fotografiju, a Vanja nije mogao da se suzdrži pa je virtuelno balavio na nju.

"Uff, kakva je. Videćeš, samo mi nađi njen broj da se ona i ja malo čujemo", napisao je Vanja.

Verujemo da se ove poruke neće nimalo svideti pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading