Pričala je da su u vezi: Saša Kovačević otkrio pravu istinu o Miljani!

Autor: Scandal

Zabava

06.05.2019

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako u širokom luku izbegava događaje na kojima se okupljaju ličnosti iz domaćeg šou-biznisa, Saša Kovačević je, protiv svoje volje, neretko tema razgovora u "Zadruzi 2".

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ,printscrin
Miljana Kulić i Saša Kovačević

Podsetimo, Miljana Kulić se povremeno osvrne na njihovu navodnu emotivnu vezu, za koju kaže da je trajala duži vremenski period u prošlosti, te da se sve završilo kada joj je pevač ponudio narkotike.

- Ne pratim rijalitije. Pratim isključivo kada neko nešto pomene ili nešto u tom kontekstu, pa mi ljudi pošalju šta se pisalo ili nije, samo tako se informišem - rekao je Kovačević, ističući da nije tužio Kulićevu.

Iako je dosad odbijao da govori o ovoj temi, Saša je u poslednjem intervjuu konačno stavio tačku na celu priču.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić

- Ne, ne tužim nikoga, niti se time bavim - bio je kratak i jasan vlasnik hita "Prevarena", dodajući da je upućen u sve što Miljana priča, ali da se "ne bavi time".

- Bilo mi je smešno to što sam čuo, šta da ti kažem?! Od samog početka, sve te izjave su mi preduhovite! - ispričao je Saša, a o susretima sa rijaliti zvezdom rekao je sledeće:

- Po slikama koje sam video da su se provlačile kroz medije, očigledno je da je jesam video nekad u životu.

 

- Znam da je mnoge pevače uhodila, upućen sam, ali pretpostavljam da je ta slika sa nekog nastupa ili kako već, tako da nju ne poznajem. I zaista nikada nisam komentarisao ništa tim povodom. Apsolutno mi to ne treba - zaključio je Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading