Dušica isprozivala Kockarevu: Kija, sujetna si, a nemaš karijeru!

Autor: D. L.

Zabava

07.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i članica žirija u "Pinkovim zvezdama" Dušica Jakovljević i pevačica u usponu Kristina Kockar opet su se pokoškale usred emisije, a plavuša je rijaliti pobednici poručila da ne bi trebalo da bude sujetna jer tek treba da izgradi karijeru.

Foto: printskrin/TV Pink
Kija Kockar i Dušica Jakovljević

Naime, jedna plesna grupa je izvela koreografiju uz Kijinu pesmu "Amorova strela", a Dušica ih je odmah pohvalila uz sugestiju da svoju energiju treba da pokažu još bolje uz neku drugu numeru, a ne uz hit Kockareve. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi su stekli utisak da je Jakovljevćka pala pod uticaj rijaliti učesnika koji se često svađaju u Imaginarijumu, pa se sve češće čarka sa ostalim kolegama u žiriju.

Ovo se naravno nije svidelo Kristini, pa je odmah počela da se brani rečima da niko ne sme da je pecka i komentariše njene singlove.

- Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pesmu. Izdvojte se malo kao što ste se izdvojili po sinhronitetu - rekla je Jakovljevićka koju je Handanović odmah upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pesme, ali je ona izbegla da bilo šta otpeva.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Tada se na ovo nadovezala Kristina braneći svoju pesmu kad se obratila kandidatima na sceni.

- Odličan izbor pesme, moram da kažem da je ovo veliki hit. Inače, predlažem da sledeći put izaberete neko pesmu koju je radio Handanović, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se ne očekuje da odgovorim - rekla je Kristina, a Dušica joj je odmah uzvratila.

- Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš - kratko je rekla voditeljka, a Kristina se samo nasmejala ne želeći da se uvlači u dalju raspravu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
CTOJKO

07.05.2019 12:49

Душица се понаша као Велика Водитељка и сувласница Пинка.

Odgovori 26 1
Mišo

07.05.2019 18:05

Dušica ne samo da pecka već i vredja. Kad se setim koliko je vredjala sudiju Snežanu, ona bi sada bila čistačica u Pinku. Koju to karijeru ima ova kreštalica? Ona je voditeljka ili spikerka sa kreštavim glasom. Da li još negde radi neka spikerka sa takvim glasom? Nigde.

Odgovori 20 2
janko

07.05.2019 18:09

Dušica ptica kreštalica.

Odgovori 16 2