Lukas bistri politiku: Aca žestoko osudio Trampa!

Autor:

Zabava

06.05.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas, na opšte iznenađenje, izuzetno se interesuje za svetsku politiku, a to je potvrdio objavivši status na društvenoj mreži instagram u okviru kog je osudio situaciju u Venecueli u kojoj američka vlada na čelu sa predsednikom Donaldom Trampom pokušava da nametne svog lidera Huana Gvaida, dok je narod odabrao Nikolasa Madura.

Zamerio se Trampu... Donald i Aca

Naime, Lukas je odlučio da se pozabavi političkom situacijom u Venecueli i podrži legitimno i od strane naroda izabranog predsednika Nikolasa Madura, koji je nasledio legendarnog ldera Uga Čavesa. Naš folker je ovom prilikom osudio činjenicu da američke vlasti pokušavaju da nametnu svog lidera Huana Gvaida:

- Nikako ne kapiram ovu demokratiju u kojoj treba da budu na vlasti oni koji gube na izborima? Onda gospodine Donalde, napustite Belu (crnu) kuću, pa neka uđe Hilari! Ili to neko određuje, gde je ovako, a gde je onako! Se*em vas se Amerikanci i svi koji ste za ovakvu demokratiju, u istu selektivnu demokratiju! Svima vama treba po jedan Idi Amin!!! Podrška narodu Venecuele, duboko poštovanje liku i delu velikog Čaveza i podrška Maduru u borbi protiv Satane! (ovo ništa ne menja to znam, ali ponekad moram da izbacim jed, kada vidim ovakvu nepravdu. Pogotovo što to pokušavaju i kod nas ovde u Srbiji, ali na sreću, u bajke veruju samo deca, i to baš mala - napisao je Aca Lukas na Instagramu i šokirao sve činjenicom da se ona ovim uopšte pozabavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

07.05.2019 03:59

Aca Lukas i politika?????