Marinko: Uzela je mom sinu 500 evra za jednu pesmu! Nada: Maloumniče, lažeš, pevala sam za džabe!

Autor: Marko Đedović

Zabava

06.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezde Nada Topčagić i Marinko Rokvić stavili su tačku na svoje dugogodišnje prijateljstvo, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, razlog svađe je novac koji je Nada navodno potraživala od Marinka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Posvađali se na krv i na nož... Nada Topčagić i Marinko Rokvić

Rokvić je napravio scenu na snimanju "Grandovog" specijala kada je ugledao svoju koleginicu Nadu, te javno izneo detalje njihovog sukoba. Pevač je rekao da je Nadu zvao na proslavu rođenja njegovog unuka, a da je ona odbila da dođe, te da je posle njegovom sinu Nikoli Rokviću tražila 500 evra da se pojavi i otpeva jednu pesmu i došla za novac.

Rokvić poludeo kada je ugledao koleginicu u studiju, te otkrio da je odbila da otpeva pesmu na veselju povodom rođenja njegovog unuka

RepublikaFoto: instagram.com/rokvic.slavica
Hteo da obraduje sina, a onda je nastao haos... Marinko Rokvić sa suprugom

Kako izvor sa snimanja "Grandove" emisije navodi, Marinko je poludeo kada je video da Topčagićeva gostuje sa njim u istoj emisiji, dok Saša Popović, koji je vodio emisiju, nije znao da njih dvoje ne razgovaraju.

- Saša je bio šokiran i zatečen situacijom da njih dvoje ne pričaju. Čim je primetio da nešto nije u redu, pitao je o čemu se radi. Nada je navela neki razlog, a Marinko iz daljine rekao da laže i da je pravi razlog taj što mu je tražila 500 evra za jednu pesmu kada se rodio Nikolin sin, a njegov unuk. Nakon toga se Nada klela u svog sina da to nije razlog i onda je Marinko ispričao celu priču - započinje izvor i prenosi Marinkove reči.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolarokvic
Platili Nadi da im peva kada im se rodio sin... Nikola Rokvić i Bojana Barović

- Zvao sam je da dođe i uveliča naše veselje i rekao joj da je neću mučiti, samo da mi kao kolegi otpeva njenu pesmu "Rodio se sin, mali gospodin", na šta se ona zahvalila i rekla da ne može da dođe jer je na Tari. Ne znajući za to, pozvao ju je i Nikola da dođe i otpeva tu pesmu. Rekla je da ne može, a on je rekao da će joj dati 500 evra za pesmu, samo da je čuje, i zamolio da dođe. I samo se u jednom trenutku za nepuna tri sata pojavila na slavlju - rekao je Marinko Saši i prisutnim kolegama pred početak snimanja emisije.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Branila se... Nada

Marinko: Kad sam je ja zamolio, rekla je da je na Tari. Moj sin Nikola joj je ponudio novac i odmah se stvorila tu

- Nada se u studiju pravdala da to nije istina, da je to bila šala i da pare uzela nije. Marinko je rekao šta je imao i izašao iz studija. Snimanje je nakratko prekinuto, onda je i Nada plačući istrčala, a Saša ih je pre njihovog izlaska zamolio da se pomire, na šta je Marinko rekao da se nikada u životu neće pomiriti i otišao kući - završava izvor Srpskog telegrafa.

Kontaktirali smo sa Nadom Topčagić, koja je potvrdila naše navode i dodala da Marinku nikada neće oprostiti scenu koju joj je priredio na sceni "Granda".

- Takve stvari, kao što je on rekao, da sam uzela 500 evra za jednu pesmu, može samo maloumnik da izjavi. Ja sam kolegama pevala uvek, nikad ni dinar nisam uzela, pitajte sve. Mi smo radili zajedno 30 godina, uvek sam bila glavna u ekipi za rad, neće umreti dok mu ja oproštaj ne dam, a neću mu ga dati. To je drama bila, savijala sam se, kukala i klela, i ja njega i on mene. On je nakon toga pobegao u mrak. To je sramota zato što ne trpim laž i ne idem u rijaliti. Mitar Mirić zna sve to, on, Marinko i ja smo proveli detinjstvo radeći zajedno. Sneki je prevrnula očima u studiju i tu sam dobila gas i počela da kunem, jer Marinko laže. Zvala sam Zlatka, svog supruga, na scenu i rekla Saši da zove Nikolu da kaže istinu jer ovaj laže. Ja sam došla, otpevala, on nije hteo da priča sa mnom i sad ovo sam doživela. Strašno. Pa šta i da sam tražila, trebalo je 15.000 evra da mu tražim kad je ovakav. Nije vredan rasprave uopšte, jako je loš čovek - rekla je Nada vidno uznemirena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading