Ovo je prva pevačica iz Srbije koja je ugradila silikone: Odala je Suzana Mančić!

Autor:

Zabava

04.05.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru pevačice danas skoro nije moguće započeti bez silikonskih implantata u grudima kada je reč o mladim devojkama raskošnog glasa. A mnogi i ne znaju ko je prva pevačica na ovim prostorima koja je ugradila silikone.

Foto: instagram.com/mancic.suzana
Otkrila da je Zorica prva ugradila silikone... Suzana Mančić

Reč je o Zorici Brunclik koja je implante stavila 1986. godine nakon što se pojavila u filmu "Žikina dinastija", a spekuliše se da je godinu dana kasnije isto to uradila Suzana Mančić, pa Lepa Brena, dok je '90-ih godina silikone proslavila Svetlana Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Prva popravila poprsje... Zorica Brunclik

Zorica na ovu temu nikada nije javno pričala, međutim, odala ju je njena silikonska eks ju naslednica Suzana Mančić, koja je pre par godina priznala da je svoje grudi uvećala inspirisana upravo pevačicinim.

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Za nju se spekuliše da je ugradila silikone... Lepa Brena

- Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem, ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu, čije ime, verovali ili ne i dan-danas pamtim, zvao se Gerd Knoten! On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle 30 godina! Hvala i Zorici i njemu – izjavila je voditeljka.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ona je popularizovala silikone... Ceca

Kao ni Zorica, ni Lepa Brena nije priznala da je dorađivala poprsje, ali pouzdani izvori kažu da ga je operisala krajem osamdesetih, no njen motiv nije bila veličina, već težina I čvrstina – podigla je grudi kako joj više ne bi visile, a malo silikona je navodno upumpala nekoliko godina kasnije, posle porođaja.

Najpopularnija jugoslovenska pevačica drastično je smršala na početku karijere, a kako grudi nije mogla da dotera vežbama i dijetom, opredelila se za pomoć hirurga.

Brena nikada nije preterano isticala dekolte, a nije preterala ni sa veličinom, za razliku od najpopularnije estradne silikonke Cece Ražnatović, koja se takođe "ponovila" silikonima posle porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading