Otkriveno ko je voditeljka sa kojom je Duško varao Jelenu: Tošić se tajno viđao sa Sorajom, kupio joj narukvicu od 60.000 evra!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

04.05.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler i suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić navodno se tajno viđao sa Sorajom Vučelić.

RepublikaFoto: Starsport/printscreen/instagram
Odlepio na Soraju...

Kako navodi jedan list, Tošić je potpuno odlepio za nekadašnjom učesnicom "Velikog brata", da joj je čak poklonio "Kartije" narukvicu optočenu dijamantima od čak 60.000 evra. Prema daljim navodima, njih dvoje su se tajno viđali prošle godine, i to u Istanbulu, kada je on igrao za tamošnji klub Bešiktaš. Vučelićeva je, navodno, boravila u njegovom apartmanu u Zorlu centru i po nekoliko dana.

- Duško je odlepio za Sorajom. Upoznali su se slučajno, a fudbaler je odmah počeo da joj se udvara. Nije želeo da gubi vreme, pa je istog trenutka krenuo u akciju. Bio je uporan i svaki dan joj je pisao, ali je Soraja u početku tvrdila pazar. Nije ga dobro poznavala, pa nije bila sigurna da je on ozbiljan udvarač i nije želela da se upusti u tu vrstu avanture. Međutim, Duško je sve radio da je osvoji. Govorio joj je da od nje nema zgodnije i lepše devojke. Da bi joj dokazao da je ozbiljan, pozvao je nju i njenu drugaricu da budu njegove gošće u Turskoj. Obezbedio je avionske karte i bile su smeštene u najluksuznijem hotelu - priča izvor. 

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Međusobno se varali...

- On ih je sačekao na aerodromu i odmah joj je udelio komplimente. Često joj je govorio da izgleda bolje u prirodi nego na fotografijama. Soraja mu se zahvaljivala, ali nije pridavala veliki značaj tome što joj je govorio. Duško je bio dobar domaćin, izvodio ih je u najbolje restorane i pokazivao im grad. Baš je bio srdačan.

Kako dalje priča izvor, Tošić je posle izvesnog vremena ponovo pozvao bivšu voditeljku televizije Hepi da mu se pridruži u Istanbulu, i ona je, navodno, otišla sama. Tada ju je Duško navodno iznenadio narukvicom, i ponašao se prema njoj kao prema princezi. 

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara
Pričao joj da će se razvesti od JK...

- Upoznao ju je sa prijateljima i nekim saigračima. Pričao je da će se razvesti od Jelene i tada Soraju predstaviti kao svoju devojku. Iako je bio divan prema njoj, Soraja se oko Nove godine ohladila i prestala je da se viđa sa njim. On joj i dalje piše, zove je da dođe u Kinu, ali ona za sad taj poziv nije prihvatila - zaključuje izvor.

Ni Duško ni Soraja nisu bili dostupni za komentar povodom ovih navoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

04.05.2019 15:13

Ne mogu da zamislim da JK toliko nisko pala, pa smešta svom mužu lažna neverstva.

Jeca

04.05.2019 15:38

Neko smešta Dušku neverstva sa ženama koje i ne poznaje.