Goga Sekulić o pomirenju sa Karleušom: Šta će na to reći Ceca?

Autor:

Zabava

01.05.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić potvrdila je da se pomirila sa koleginicom Jelenom Karlešom sa kojom godinama nije bila u dobrim odnosima.

Foto: e-stock-D. Milutinović/Instagram/ST-D. Kadić
Jelena Karleuša, Goga Sekulić i Ceca Ražnatović

Goga je izjavila kako je mnogo bilja ljuta na Karleušu zbog pojedinih izjava, a starije koleginice su je smirivale kako ne bi došlo do još većeg skandala.

- U to vreme bilo je žestoko. Bila sam mlađa i nikada nikome nisam ostajala dužna, nije imalo šanse da ne reagujem burno na nešto. Starije kolege su me savetovale da treba da iskuliram. Gledala sam to na svoj način, iako mi je danas sve to smešno - rekla je pevačica za beogradske medije i dodala da smatra da je shvatila da je Jelena Karleuša pravična osoba.

Foto: instagram.com/sekulicgoga
Goga Sekulić

- Kažu da veliki ljudi praštaju, ali ne zaboravljaju. Tako i ja. Iako se ne družimo, ona je u pravu za sve što kaže. Previše je direktna, a ja to cenim - rekla je Goga.

Mnogi bi pomislili da sada kada je u dobrim odnosima sa Karleušom, prekinula prijateljstvo sa folk divom Cecom Ražnatović, međutim Goga ističe da je u sjajnim odnosima sa koleginicom.

- Ranije sam skakala za svoje prijatelje, što mi se nije vratilo u životu i onda sam videla da se moji prijatelji druže s ljudima s kojima nisam dobra. Ne zanima me ko s kim nije dobar. Kakav si prema meni, takva sam i ja prema tebi. Ceca mi je prva čestitala rođenje sina. Dok smo pričale, beba je vrisnula u plač, a ona se oduševila jer joj se na neki način javio. Čujemo se kad ima potrebe - kazala je Goga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading