Vidić komentarisao po*no snimke Kalinića i Štefaneka: Znamo svi da je Davorko nemirko!

Autor:

Zabava

30.04.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpsku javnost drma novi skandal otkako su na internetu osvanuli eksplicitni snimci Davora Štefaneka i Nikole Kalinića. Rvač i košakraš nisu poricali da su oni na snimcima koji su uzdrmali javnost, i njihov čin polako počinju da komentarišu i ostale poznate ličnosti, a među prvima to je učinio kreator Saša Vidić.

Foto: instagram.com/vidicsasa
Saša Vidić

Vidić je putem Instagrama dao mišljenje da se oduvek znalo da je Davor "nemirko", dok je Nikolu opisao kao dečka koji je pošten i iskren.

Ipak, on nije popljuvao ove sportiste već je stao na njihovu stranu, tvrdeći da ne postoji osoba koja se nije samozadovoljavala pred kamerama.

Foto: instagram.com/vidicsasa
Saša o sksplicitnim snimcima sportista...

- Kako uvek uspeju da im otključaju icolud - napisao je Vidić i dodao:

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/AP
Davor Štefanek i Nikola Kalinić

- Magija biće da su tvoji snimci live brzo sklonjen... hm znam i znamo svi Davorko nemirko. Kaliniću da si lud jesi, da si pošten i  iskren, isto je tačno. Na kraju, ko to nije radio, nije ni živeo - napisao je kreator.

Davor se oglasio putem medija i poručio da je fotografije koje su osvanule slao bivšoj  devojci i da će slučaj prijaviti policiji, dok je Nikola okrenuo sve na humor uz komentar, "Ko hoće da čestita, nek čestita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading