Kija: Nedostaje mi tata i njegov humor!

Autor:

Zabava

28.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica u usponu Kristina Kija Kockar otvorila nam je vrata novog doma u Beogradu, u kom će ove godine sa bližnjima da obeleži najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kija Kockar...

I pored brojnih obaveza, ona će sa porodicom uz bogatu trpezu obeležiti ovaj dan, a za Srpski telegraf je rekla da bi, kada malo bolje razmisli, pozvala oca Miloša Kockara, koji je prošle godine preminuo, da se familiji pridruži na prazničnom ručku.

- Sada slobodno mogu da kažem da se osećam kao samostalna žena, sama na svome. Ove godine ću Vaskrs obeležiti u svom stanu i pozvaću porodicu iako su sve žene u pitanju. Doći će mi bake, mama, tetke i želim da svi uživamo. Inače, na Vaskrs je i godišnjica mome ocu, tu blizu mu je i rođendan, tako da ćemo ići na grob dan pre. Tog dana ćemo slaviti život jer je moj tata bio jedan ekscentričan tip, čovek koji je imao posebnu dozu humora. Mislim da sam i ja to nasledila od njega - rekla je Kija i nastavila:

Foto: ST/N. MANDIĆ
Kockareva...

Kristina: Meni su se praznici svodili na kratak ručak sa porodicom, pa onda odem negde sa društvom

- Da budem iskrena, otac mi nikada nije falio za praznike, možda samo za rođendan. Meni su se praznici svodili na kratak ručak sa porodicom, pa onda odem negde sa društvom, to je sve. Žao mi je što smo prvi put pričali prošle godine, ali je on ubrzo, nažalost, preminuo. Mislim da bih ga ove godine zvala da dođe kod mene na ručak. Ne znam u kom bi smeru tekao naš odnos, ali imam utisak da bi bio drugačiji nego što je bio do mog ulaska u prvu sezonu "Zadruge". Pričali smo pre nego što je preminuo i mislim da bi se mnoge stvari u našem odnosu promenile. Svakako, on je bio veliki šmeker, šalio se na svoj račun, voleo je crni humor, jednostavno je bio takav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
CTOJAH

28.04.2019 07:34

Наша лепотица Кија, у народној ношњи сија. Христос воскресе!

Odgovori 19 2
MAPKO

28.04.2019 09:28

Христос воскресе, ваистину воскресе!

Odgovori 19 1
JOBAH

28.04.2019 10:12

Мени Кија као јарко Сунце сија. Лепотица наша.

Odgovori 16 2