Dušica Jakovljević u „Kontraviziji“ o optužbama da je vodila emisiju u alkoholisanom stanju!

Autor:

Zabava

27.04.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević poznata je po svom profesionalizmu, budući da program ponekad vodi i kada se ne oseća baš najbolje.

RepublikaFoto: Promo foto
Dušica i Lav Pajkić...

Međutim, ispostavilo se da je to „mač sa dve oštrice“ obzirom na to da se nedavno našla na meti kritičara koji su je optužili da je emisiju vodila u alkoholisanom stanju.

Dušica je gost u emisiji „Kontravizija“ Lava Pajkića koja će se emitovati na Vaskrs, u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“ gde će razjasniti sve dileme oko ovih optužbi:

- Zato što sam sam u nekom momentu zamucnula? Ja se zahvaljujem svima koji vode računa na koji način ja govorim. Možda mi se spavalo, možda sam bila umorna i zapetljala jezikom. Ovo deluje vrlo zabavno čak i meni- izjavila je Dušica na snimanju “Kontravizije”.

A voditeljka je prokomentarisala i izjavu Mirke Vasiljević da svoju ćerku vaspita tako da “zna kada bi trebalo da ćuti”, a da li je Jakovljevićeva bila na strani glumice ili ne, gledaoci će saznati u nedelju. Takođe, atraktivna voditeljka u “Kontraviziji” otkriva i kako će provesti predstojeće praznike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading