Anastasija otkrila da li je počela da živi sa dečkom, ali i detalje o Veljkovoj svadbi!

Autor:

Zabava

26.04.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović podelila je sa svima kako njena porodica proslavlja najradosniji, hrišćanski praznik, a pritom otkrila detalje nepoznate javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović...

Pevačica je sa svojom porodicom živela i na Kipru, a za praznike su Veljko i ona jedva čekali da dođu u Beograd.

- Mi smo bili dosta mladi kada smo se preselili na Kipar, nova sredina, novi život, sve ispočetka. Nedostajala nam je porodica, prijatelji, društvo. Drugačiji je mentalitet tamo i tada mi je to bilo drama, ali sada mi je drago, jer sam dosta naučila, upoznala nove ljude. Želela sam da se vratim jer su mi nedostajale drugarice i drugovi, porodica, život koji sam imala u Beogradu. I jedva sam čekala da se vratim, pao mi je kamen sa srca kada sam se vratila -  iskrena je pevačica.

Ona je otkrila da je zadovoljna i srećna svojim ljubavnim životom, a nije mogla da se ne osvrne na natpise o svadbi njenog brata Veljka sa Bogdanom Rodić.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana...

- Pompa je dignuta, ne postoji datum kada će on da se oženi niti priča o tome u kući. Oni su se verili, uživaju u vezi, idili, ljubavi. Kada budu odlučili sigurno neće prvo reći novinama, već će to zadržati za sebe. Sigurno neće biti još svadbe - kaže Anastasija.

Cecina naslednica kaže kako dosta vremena provodi sa emotivnim partnerom, drugaricama i često nije u kući, ali se nije odselila iz porodičnog doma.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Anastasija...

- Za ovaj praznik ćemo biti svi zajedno. Ja i Veljko gajimo veliki takmičarski duh kada su neke igre u pitanju, a on se više iznervira od mene. On valjda toliko želi da me pobedi u tom kuckanju jajima da mu to i uspe - rekla je Anastasija u emisiji "Ekskluzivno".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading