Jelena Karleuša se vraća nastupima: Objavila datum povratka na scenu!

Autor:

Zabava

26.04.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša spremna je za svoj povratak na scenu posle male medijske pauze nakon smrti majke Divne.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Jelena je danima bilo izolovana od javnosti, nekoliko dana nije ni izlazila iz kuće, a potom je morala da se vrati u stolicu emisije "Zvezde Granda" u kojem učestvuje kao član žirija.

Povratak nastupima nije dolazio u obzir, te je pevačica odlučila da se potpuno povuče dok ne prođe 40 dana od smrti pokojne Divne.

Sada je došlo i vreme da se vrati fanovima koji su joj pružali bezuslovnu podršku tokom ovih teških dana, te je putem Instagrama najavila svoj nastup u Salzburgu.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jelena Karleuša

- Salzburg, da li smo spremni? - napisala je pevačica i objavila datum nastupa.

Jelena Karleuša nastupa 27. aprila.

Podsetimo, pevačica je ovih dana u žiži javnosti zbog informacije da se rastaje od supruga Duška Tošića. Pevačica je ovo demantovala,  ali su se zato danima otpraćivali i zapraćivali na Instagramu, što je bacilo još veću sumnju na to da im u braku ne cvetaju ruže. Kao potencijalni razlog razvoda navodi se Jelenin skandal sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, s kojim je trenutno u sudskom sporu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

27.04.2019 12:06

Nikoga nije briga gde ona nastupa-