Ona ništa nije znala: Mile Kitić progovorio o aferi ćerke Elene sa Rastom!

Autor: Espreso.rs

Zabava

26.04.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elenu Kitić, pevačicu i ćerku folk pevača Mileta Kitića, mnogi povezuju sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji se pre godinu dana razveo od pevačice Ane Nikolić. Mile je konačno dao i komentar na ovu temu.

Foto: youtube.com
Mile Kitić

Folker ponosno ističe da njegova mezimica koja je prikupila veliki broj simpatija od strane mlađe populacije uveliko radi na novim pesmama.

- Još nije počela sa nastupima, i dalje snima pesme. Sada je u Makedoniji, tamo snima ceo album - rekao je Mile koji je velika podrška ćerki, koja ima nameru da osvoji pop scenu na našem estradnom nebu.

Foto: instagram.com/elenakitic
Rasta i Elena Kitić

Za numere kojima bi brzo osvojila srca publike odabrala je Rastu,  nakon čega su i počele priče da je Elena u vezi sa poznatim reperom.

Na ove priče nije ostao imun ni Mile, te je odlučuio da progovori i konačno kaže o kakvom su odnosu Elena i Rasta:

Foto: printscreen/instagram
Stefan Đurić Rasta

- Elena je radila pesmu sa Rastom i kada su počeli da rade drugu, njoj se kadrovi spota nisu svideli. Tada su krenule priče kako je ona kriva za neki razvod, a dete nema pojma ni o čemu se radi. Zato smo joj rekli da nađe drugog saradnika. Rasta nije njen tip muškarca, moja ćerka nikome nije rasturila brak - rekao je folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading