Želeo sam da to neko čuje: Slobina pesma "Naivna" nastala u vreme najveće ljubavi sa Lunom!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

25.04.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio je o nekadašnjoj rijaliti ljubavi Luni Đogani, za koju ga više ne vežu nikakve uspomene, budući da se totalno distancirao od te priče svojim izlaskom iz "Zadruge 1".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna i Sloba dok su bili u vezi...

Kako se "bacio" na pevačku karijeru, jedna pevačeva pesma neodoljivo podseća na blogerku, s obzirom da su Lunu neretko zvali "naivnom", a pevač je sam priznao da ju je napisao tokom boravka u rijalitiju. Međutim, Đoganijeva je u više navrata istakla kako je ona sa Slobom pisala tekst.

Radanović je ironično odgovorio na pitanje o tome ko je pisao pesmu, pa istakao da je sve uspeo potpuno sam. 

- Svi su tekstopisci... Ne, to je pesma koju sam ja pisao sam u

"Zadruzi" i vrlo sam ponosan što sam bez ikakvih uslova uspeo da napišem nekoliko pesama i stalno sam želeo da neko to čuje, da čuje da sam ja uspeo tam. Odakle im to da je neko sa mnom pisao pesmu?! Sam sam pisao pesmu - uporan je bio Sloba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mladen

25.04.2019 14:30

I ja sam mu pomogao: gledao sam kako piše, briše i uzdiše.

Odgovori 20 2
DILA

27.04.2019 15:49

Njihova ljubav je bila posebna. Ni on ni ona više nikada u životu neće imati takve emocijie prema nekom drugom.Dugo,dugo u dubini duše osećaće bes,ljutnju pomešanu sa ljubavlju, ali te trenutke nikada neće zaboraviti. Luna je vrh devojka, ali na žalost naivna jšto je svojstveno njenim godinama.iskustov se ne može preneti već doživeti. Dugo,dugo će ona i dalje njega ludo voleti, ma šta govorila....

Odgovori 5 16
Saša

07.05.2019 19:01

On bez nje i ne postoji, a shvatiće to vrlo brzo kad ostane sam

Odgovori 3 13
Radoš

07.05.2019 19:03

To je bila jedina prva ljubav bez interesa i ona mu je bila muza za pisanje pesama i jedina motivacija. Zbog nje je tu gde je, a sa onom je bio na samom dnu

Odgovori 3 15